Τελευταια Νεα

27 Απρ 2018

Με Ζέρβα και με αλλαγές στην ενδεκάδα η ΑΕΜ

Με προπόνηση στο Eνωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, που διαθέτει συνθετικό τάπητα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο Νεοχώρι κόντρα στο τοπικό Όμηρο στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των play-offs της Α΄ κατηγορίας.
Ο Χρήστος Ζαρκαβέλης είδε με ικανοποίηση τον Δημήτρη Ζέρβα να λαμβάνει κανονικά μέρος στις δυο τελευταίες προπονήσεις και να δηλώνει παρών για το αυριανό παιχνίδι, ενώ και οι Γκατσέσα και Ζαχαρόπουλος που αντιμετώπιζαν κάποια μικροπροβλήματα δεν φαντάζουν ικανά να τους στερήσουν την συμμετοχή τους.
Εκτός την διαφαινόμενη επάνοδο του Ζέρβα κάτω από τα γκολπόστ ο τεχνικός της ομάδας του Μεσολογγίου έδειξε ότι αναμένεται να προχωρήσει και σε 2-3 ακόμα αλλαγές σε σχέση με το αρχικό σχήμα που παρέταξε κόντρα στο Ναυπακτιακό.
Παρουσία του προέδρου της ομάδας κ. Μιχάλη Μπιλάλη μελών του διοικητικού συμβουλίου και φίλων της ομάδας πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης.
Αρκετός αναμένεται και ο κόσμος από το Μεσολόγγι και τις γύρω περιοχές που θα βρεθεί αύριο Σάββατο 28/4 στις 5:00 μ.μ στο γήπεδο Νεοχωρίου ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες.
aitosports.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.