Τελευταια Νεα

30 Απρ 2018

Δέλλας: Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα στο να μείνω

Ο Τραϊανός Δέλλας ερωτήθηκε για το μέλλον του στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακός-Παναιτωλικός. Εκθείασε τον Χουτεσιώτη ο Έλλληνας τεχνικός. 
Στο σημερινό ματς, στην παρουσία του Χουτεσιώτη, αλλά και στο μέλλον του αναφέρθηκε ο Τραϊανός Δέλλας λίγο μετά το Ολυμπιακός-Παναιτωλικός. 
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο 42χρονος τεχνικός, δεν έχει «κλειδώσει» η παραμονή του στην ομάδα του Αγρινίου. 
«Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, ξέροντας τις δυσκολίες. Αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο ήταν οι παίκτες μου να μπορέσουν να πάρουν εμπειρίες. Δεν υπήρχε σκοπιμότητα από την πλευρά μας και για αυτό έγινε ανοικτό ματς. Πριν δεχτούμε το πρώτο γκολ είχαμε τη στιγμή μας να βάλουμε το γκολ και κόντρα στη ροή του ματς μπήκε το γκολ του Ολυμπιακού. 
Στη δεύτερη ευκαιρία πέσαμε πάνω σε έναν πολύ καλό Έλληνα τερματοφύλακα που δεν μας επέτρεψε να βάλουμε γκολ. Θεωρώ ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, μας στενοχωρεί η ήττα. Η προσπάθεια όμως έγινε και μέσα από αυτά τα ματς θα μάθουν τα παιδιά, θα πάρουν εμπειρίες και μεγαλώνουμε σαν ομάδα. Η ήττα είναι κάτι που δεν μας αρέσει. Στα τελευταία ματς όμως δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για εμάς. Επομένως και το επόμενο παιχνίδι θα το παίξουμε ανοικτά και χωρίς σκοπιμότητες και να πάρουμε μαθήματα απ' όλα τα ματς που έχουμε δώσει έως τώρα
», σχολίασε αρχικά. 
Για το μέλλον του τόνισε: «Η έκθεσή μου έχει γίνει προς την διοίκηση. Δεν σημαίνει ότι θα μείνω. Θα μιλήσουμε με την διοίκηση και δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα στο να μείνω». 

Σε ερώτηση για το αν θέλει να μείνει: «Θα συζητήσω με τη διοίκηση και θα δούμε». 
-το γεγονός ότι δέχθηκε παρόμοια γκολ η ομάδα του: «Σας έχω ξαναπεί ότι δεν είναι μόνο οι τέσσερις πίσω που παίζουν άμυνα. Όλη η λειτουργία της ομάδας δεν πήγε καλά. Το τέταρτο γκολ νομίζω ότι είναι από παιδικό λάθος, από αφέλεια. Τα παιδιά είναι νεαρά. Μέσα από αυτά θα μάθουν και θα γίνουν καλύτεροι απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους». 
- το είναι σε περίοπτη θέση το όνομα του Ρόσα για να παραμείνει στην ομάδα: «Έχω δώσει την έκθεσή μου στη διοίκηση. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάνει περαιτέρω συζητήσεις. Τις επόμενες μέρες θα πούμε περισσότερα». 
- το τελευταίο ματς στο Αγρίνιο τι προοπτικές υπάρχουν: «Η ομάδα παίζει πάντα για να κερδίζει, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Το πώς το κάνεις στη μία περίπτωση και στην άλλη, είναι θέμα τακτικής. Από εκεί και πέρα θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Είμαστε και κάπου πρωταθλητές. Ο Παναιτωλικός έχει γύρω στις 100 κίτρινες. Αυτό σημαίνει ότι πάμε χωρίς κάποιους παίκτες για πολλές αγωνιστικές».

www.sport-fm.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.