Τελευταια Νεα

28 Απρ 2018

Στοίχημα: "Δυνατές" επιλογές από το Νησί


Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει έξι αγώνες συνολικά. Από Αγγλία και Σκωτία προκύπτουν τα δύο πιο "δυνατά" σημεία της ημέρας, ενώ θα μας απασχολήσουν επίσης αναμετρήσεις από την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Χιλή, αλλά και από το μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας.

Παίρνει τη νίκη η Άστον Βίλα
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και την αναμέτρηση Άστον Βίλα - Ντέρμπι. Σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες βρίσκονται στις θέσεις των πλέι οφ ανόδου. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλύτερη κατάσταση, μετράνε τρεις διαδοχικές νίκες στις οποίες, μάλιστα, έχουν κατορθώσει να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να επιβλήθηκαν 3-1 εντός έδρας της Κάρντιφ, ωστόσο προερχόταν από τρεις διαδοχικές ήττες και μακριά από το κοινό τους δεν πείθουν. Θα ποντάρουμε, επομένως, στον "άσσο" σε απόδοση 1.91.

Σκοράρουν στο Εδιμβούργο
Συνεχίζουμε με Πρέμιερ Σκωτίας και τον αγώνα Χιμπέρνιαν - Κιλμάρνοκ. Οι Χιμπς διανύουν περίοδο φόρμας, κάτι το οποίο επιβεβαίωσαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο την προηγούμενη αγωνιστική, όταν επιβλήθηκαν 2-1 εντός έδρας της Σέλτικ. Σήμερα υποδέχονται την εξαιρετική φέτος Κιλμάρνοκ, η οποία μακριά από το γήπεδό της είναι άκρως αποτελεσματική και βρίσκει σχεδόν πάντα δίχτυα. Τίθενται αντιμέτωπες δύο καλές ομάδες, που σκοράρουν με σχετική άνεση, το ίδιο θεωρούμε ότι μπορεί να συμβεί και σήμερα και θα πάμε με το Goal / Goal το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

Combo από την La Liga
Η επόμενη "στάση" γίνεται στην Ισπανία και την αναμέτρηση Βιγιαρεάλ - Θέλτα. Τα "κίτρινα υποβρύχια" έρχονται μετά από "διάλειμμα" 11 ημερών, διάστημα το οποίο βοήθησε ώστε οι ποδοσφαιριστές να πάρουν "ανάσες". Σήμερα χρειάζονται τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν σε θέση ισχύος για ένα εισιτήριο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν, η Θέλτα δεν είναι άξια εμπιστοσύνης φέτος, ενώ αγωνίζεται χωρίς τον καλύτερό της παίκτη, τον Ιάγο Άσπας. Για τα δεδομένα του αγώνα, ο "άσσος" προσφέρεται πολύ χαμηλά, αποκτά, όμως, αξία αν συνδυαστεί με το Under 4.5 γκολ. "Άσσος" & Under 4.5, επομένως, η επιλογή μας, σε απόδοση 2.10!

Over από τη Γαλλία
Περνάμε στη Γαλλία και το παιχνίδι Λιλ - Μετς, δύο ομάδες που φιγουράρουν στις δύο τελευταίες θέσεις τις κατάταξης. Οι Λιλουά είναι τραγικοί, έχουν να πανηγυρίσουν νίκη από τον Ιανουάριο, δέχονται γκολ πολύ εύκολα, αν δε αλλάξει κάτι άμεσα, η νέα σεζόν θα τους βρει στην Β' κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, έχουν βελτιώσει την εικόνα τους το τελευταίο διάστημα, μετρούν μία μόνο ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους (1-3-1). Αμφότερες οι ομάδες σήμερα έχουν τεράστια ανάγκη το αποτέλεσμα, αμυντικά δεν πείθουν και είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα ματς με αρκετά τέρματα. Θα ποντάρουμε, επομένως, στο Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95.

Με τα γκολ στη Χιλή
Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από τη Χιλή και την αναμέτρηση Ουατσιπάτο - Ικίκε. Μία ήττα μετά από καιρό γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Ουατσιπάτο, με 2-1 εκτός έδρας από την Ουνιόν Εσπανιόλα, γεγονός που αναμένεται να φέρει την αντίδρασή της στο σημερινό παιχνίδι. Η Ικίκε, από την άλλη, πηγαίνει στο ματς με αναπτερωμένο ηθικό μετά την νίκη με 2-1 επί της Παλεστίνο και μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους για τους γηπεδούχους. Θα κρατήσουμε το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα από 2.5 γκολ, με το Over να προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Μεγάλο σκορ στην ACB
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα του Ανδόρρα - Ομπραντόιρο. Οι φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν ιδιαίτερη προσήλωση στα αμυντικά τους καθήκοντα το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να εμφανίσουν τρία πολύ μεγάλα σκορ στα ισάριθμα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους,διαθέτουν εξαιρετική επίθεση, η οποία, μάλιστα, βελτιώνεται όταν αγωνίζονται εντός έδρας, όπου σημειώνουν 87.3 πόντους ανά αγώνα. Καλή επιλογή φαντάζει το Over 162.5, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.93.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.