Τελευταια Νεα

14 Απρ 2018

Τελείωσε τη σεζόν με νίκη ο Απόλλων Θέρμου...2-1 τον Ηρακλή Αστακού

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα ο Απόλλων Θέρμου που κέρδισε στο γήπεδό του με 2-1 τον Ηρακλή Αστακού.
Ο Ηρακλής τερμάτισε στη ζώνη των μπαράζ παραμονής και θα διεκδικήσει την παραμονή σε αγώνες μπαράζ με τον Αμβρακικό Λουτρού.
Μόλις στο 8' ο Στεργίου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Θέρμου. Ο Ηρακλής αντέδρασε και ισοφάρισε σε 1-1 στο 28' με τον Μπιστσικώκο που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και στο 54' ο Κούκος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Απόλλων Θέρμου (Β. Παστρωμάς): Γκουρνέλος, Γιαννοκώστας, Καλλικμάνης Δ.Γ., Ρόκκος, Χρυσικός Β. (46' Χάσκαρης), Αλπέντζος, Φάτσαλης (67' Σύρρος), Πελεκάνος (90' Ελγκίνι), Κούκος, Καρβελάς, Στεργίου (80' Μετσίνης)
Ηρακλής (Γερ. Μπότσιος): Κατερινόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Λιβάνης., Μπιτσικώκος, Ταφάνι, Παχής, Κολλιάς, Μπουμπούλης (46' Κατσιγιάννης), Τζακώστας, Κοτρότσος Γ., Τασούλης


« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. Μία αρκετά καλή αγωνιστική χρονιά και το σημαντικότερο ότι αγωνίστηκαν πολλοί Θερμιωτες παίκτες για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια. Καλή δύναμη στους διοικούντες και σε ολους τους πρωταγωνιστές (εντος και εκτός γηπέδου)για μια καλύτερη χρονιά τη επόμενη σαιζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι μια καλή αγωνιστική χρονιά τελείωσε, με σημαντικότερο κέρδος πως η ομάδα στελεχώθηκε από παιχτες από την περιοχή του ΘΕΡΜΟΥ, βάζοντας τις βάσεις για ακόμη ανταγωνιστικότερες πορείες στο μέλλον.
    Θα ήθελα να επισημάνω πως στην αρχή της σαιζόν,πως στα ποδοσφαιρικά καφενεία του νομού, η ομάδα δίνονταν από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό πράγμα που διαψευσθηκε ολεσχαιρώς, με την ομάδα μάλιστα στα μέσα της σαιζόν να πλασάρετε στην τετράδα.
    Αξίζουν συγχαρητήρια σε παίχτες, προπονητή και διοίκηση για την όλη προσπάθεια.
    Επίσης είναι χρέος όλων μας να βρισκόμαστε κάθε χρονιά δίπλα στην ομάδα (με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας),και να την στηρίζουμε ώστε να μπορεί να υπάρχει στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
    Και πάλι συγχαρητήρια, και ήδη αναμένουμε τον ερχομό της επόμενης σαιζόν για νέες επιτυχίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.