Τελευταια Νεα

5 Απρ 2018

Νίκη - παραμονή για ΑΟ Ζευγαρακίου... 1-0 την ΑΕ Οινιαδών

Με γκολ του Γιάννη Στρατόπουλου με εκτέλεση πέναλτι στο 27ο λεπτό ο ΑΟ Ζευγαρακίου πήρε την νίκη με 1-0 το απόγευμα της Μ.Τετάρτης στο γήπεδο Αγγελοκάστρου απέναντι στην ΑΕ Οινιαδών, και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο πρώτο μάτς έφτασε τους τέσσερις βαθμούς και εξασφάλισε την παραμονή στην Β’ κατηγορία.
Ο αγώνας διακόπηκε στο 72ο λεπτό για περίπου σαράντα λεπτά καθώς απειλήθηκε σύρραξη και ο διαιτητής ζήτησε να προσέλθει αστυνομική δύναμη για να συνεχίσει, η οποία προσήλθε απο το Αιτωλικό γ'ιαυτό και η καθυστέρηση.
Συγκεκριμένα σε φάουλ στον χώρο του κέντρου ο διαιτητής βγάζει κίτρινη κάρτα και στην συνέχεια αποβάλει τον Μιχάλη, με τον πάγκο των φιλοξενούμενων και τον ποδοσφαιριστή να διαμαρτύρονται έντονα. Θεώρησαν ότι κακώς δόθηκε κόκκινη καθώς δεν είχε από πριν άλλη κίτρινη, ενώ από την πλευρά του ο διατητής ισχυρίστηκε ότι έδωσε συνεχόμενα και δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία στον ποδοσφαιριστή. Στη συνέχεια ο διαιτητής με τους βοηθούς του έφυγαν στα αποδυτήρια και ο αγώνας συνεχίστηκε μετά απο σαράντα λεπτά με την παρουσία αστυνομικής δύναμης.
Στο αγωνιστικό κομμάτι μέχρι την διακοπή το μάτς είχε καλό ρυθμό με την ομάδα της Μακρυνείας να προσπαθεί να καθαρίσει την υπόθεση παραμονής απο σήμερα, κάτι που κατάφερε, ενώ για τους φιλοξενούμενους αρκούσε και η ισοπαλία καθώς θα είχαν την ευκαιρία να πάνε σε τρίτο αγώνα στην έδρα τους..
Διαιτητές: Καλαμάρης, Τριανταφύλλου, Κορδολαίμης

Οι κυριότερες φάσεις του μάτς:
6′ Καλό κατέβασμα της μπάλας μέσα στην περιοχή και σούτ απο τον Κόκορο άουτ
13΄ Ο Γκεζέπης απέναντι απο τον Χασιώτη κάνει το πλασέ άουτ
24′ Σέντρα σούτ του Παππά η μπάλα κατευθύνεται στην εστία και ο Χασιώτης με την άκρη των δακτύλων την πετάει κόρνερ
25′ Εκτέλεση φάουλ απο τον Τσάμη ο Ανωγιάτης κάνει ανάποδο ψαλίδι και η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Χασιώτη
27′ Γκόλ: Ο Κόκορος ανατρέπεται στην περιοχή με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι.Το εκτελεί ο Γιάννης Στρατόπουλος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0
34′ Σούτ του Κυτούγια μπλοκάρει ο Κολιάτσας
50′ Σούτ του Κυτούγια αποκρούει ο Κολιάτσας
52′ Σούτ του Στρατόπουλου η μπάλα πάνω απο το δοκάρι άουτ
57′ Ο Ανωγιάτηςβγάζει συρτή παράλληλη σέντρα και εκεί ο Φιλόπουλος σε κενή εστία αποτυγχάνει να πλασάρει η μπάλα απομακρύνεται φτάνοντας στον Βασιλείου που κάνει το σούτ και αποκρούει ο Χασιώτης
89′ Εκτέλεση φάουλ του Ανωγιάτη κεφαλιά του Φιλόπουλου άουτ.

ΑΟ Ζευγαρακίου(Λεωνίδας Ζαχαράτος): Χασιώτης, Ζήσιμος, Ζαφείρης (58′ Ζαλοκώστας), Γ.Καρασάββας, Σταμάτης, Κυτούγιας, Ντελής, Ζωγράφος (58′ Λεχουρίτης), Ε.Καρασάββας (72′ Λύρος), Κόκορος, Στρατόπουλος (72′ Κοκορώνης)
ΑΕ Οινιαδώ (Κώστας Λιαπίκος): Κολιάτσας, Τσάμης, Μπακαλόπουλος, Παπαγεωργίου, Ράπτης, Μιχάλης, Γκεζέπης (46΄Βασιλείου), Παππάς, Κάκος (46′ Φιλόπουλος), Ανωγιάτης, Ρέκας.

agrinio24.com

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.