Τελευταια Νεα

27 Μαρ 2018

Τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο ΔΣ ανακοίνωσε η Super League

Τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο  ΔΣ ανακοίνωσε η Super League. 
Επίσημη μορφή πήραν οι σημερινές αποφάσεις του ΔΣ της Super League. 
Συγκεκριμένα, ο Συνεταιρισμός αποδέχθηκε τις βασικές αρχές των εγγράφων του υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη, όρισε την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης για την Τετάρτη 4 Απριλίου ενώ τονίζεται στην ανακοίνωση ότι δεν πέρασε η πρόταση της ΑΕΚ για τον μη υποβιβασμό ομάδων που δεν αδειοδοτούνται. 
Αναλυτικά: 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις: 

1/ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε ομόφωνα, αφού έλαβε υπόψη και αποδέχθηκε τις βασικές αρχές οι οποίες αναφέρονται στα από 21/3/2018 και 23/3/2018 έγγραφα του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη, να υποβάλλει εντός της ποδοσφαιρικής οικογένειας συγκεκριμένες προτάσεις-τροποποιήσεις των οικείων πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων. 
2/ Αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Πρωτάθλημα SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ να συνεχιστεί με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής ημέρας. Ο εξ αναβολής αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ ορίστηκε για τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου 2018. Η 27η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ θα διεξαχθεί 14-16 Απριλίου 2018. 
3/ Η πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έλαβε την εκ του καταστατικού απαιτούμενη πλειοψηφία των ? 
4/ Ο Τελικός του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE K15 θα διεξαχθεί στη Λαμία.


http://www.sport-fm.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.