Τελευταια Νεα

26 Μαρ 2018

Ανακοίνωση Επιτροπής Πρωταθλήματος για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της κανονικής περιόδου της Β’ κατηγορίας και στους 3 ομίλους, από την Επιτροπή ανακοινώνονται τα παρακάτω:
Α) Οι αγώνες για την ανάδειξη του δευτεραθλητή του 1ου και του 3ου ομίλου, ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ – ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ και ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ – ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ, θα διεξαχθούν το ερχόμενο Σάββατο 31-3-2018.
Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες είναι μονοί και θα διεξαχθούν στην έδρα του σωματείου που κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο.
Σε περίπτωση ισοπαλίας νικητής αναδεικνύεται το σωματείο που κατέλαβε την 2η θέση στην κανονική περίοδο.
Στον 2ο όμιλο δεν θα διεξαχθούν αγώνες play-offs, γιατί η βαθμολογική διαφορά του 2ου από το 3οσωματείο ήταν μεγαλύτερη των 5 βαθμών.
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων αυτών, τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 17:00 σε αίθουσα του ενωσιακού γηπέδου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ των δευτεραθλητριών ομάδων καθώς και των τριταθλητριών, οι αγώνες των οποίων θα διεξαχθούν σε ένα γύρο σε ουδέτερα γήπεδα με χλοοτάπητα

Β) Οι αγώνες play-out του 1ου ομίλου μεταξύ ΑΕ ΟΙΝΙΑΔΩΝ – ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ, θα ξεκινήσουν το ερχόμενο Σάββατο 31-3-2018 και ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα του σωματείου που κατέλαβε την 10η θέση στην κανονική περίοδο, ενώ ο δεύτερος θα διεξαχθεί την ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 4-4-2018.
Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες θα είναι διπλοί και νικητής θα αναδειχθεί το σωματείο που στους 2 αυτούς αγώνες θα συγκεντρώσει 4 και πλέον βαθμούς.
Αν δεν συμβεί αυτό θα διεξαχθεί και 3ος αγώνας στην έδρα του σωματείου που κατέλαβε την 10ηθέση, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας και στον 3ο αυτό αγώνα, νικητής αναδεικνύεται το σωματείο που κατέλαβε την 10η θέση.
Στον 2ο και 3ο όμιλο, δεν θα διεξαχθούν αγώνες play-out, γιατί η βαθμολογική διαφορά του 10ου από τον 11ο, ήταν μεγαλύτερη των 5 βαθμών.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.