Τελευταια Νεα

20 Μαρ 2018

Οι Αρχηγοί θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα

Μετά από συνάντηση των δύο πλευρών, ΠΣΑΠ και οι αρχηγοί των ομάδων της Σούπερ Λίγκας πήραν θέση για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 
Συνάντηση με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στη Σούπερ Λίγκα είχε το Δ.Σ του ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς των ομάδων. 
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη να συνεχιστεί άμεσα το πρωτάθλημα, αλλά και να διαφυλαχτούν με κάθε τρόπο οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε αυτό. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 
«Η Διοίκηση του Π.Σ.Α.Π. και οι αρχηγοί των ποδοσφαιρικών ομάδων της Super League, σε έκτακτη προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν σήμερα, στα γραφεία του Συνδέσμου, ασχολήθηκαν με όλες τις σοβαρές εξελίξεις που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η αναγκαιότητα της συνέχειας του πρωταθλήματος, η με κάθε τρόπο διαφύλαξη της προσωπικής, αθλητικής και επαγγελματικής υπόστασης του ποδοσφαιριστή, αλλά και η κατά προτεραιότητα κατανόηση από όλους ανεξαιρέτως τους εμπλεκόμενους στο ελληνικό ποδόσφαιρο της καταλυτικής συμβολής του ποδοσφαιριστή στην εξασφάλιση του παρόντος και του μέλλοντος του. Κατά τα λοιπά, όλοι οι συμμετέχοντες στη συνάντηση επιφυλάχθηκαν για τις επόμενες κινήσεις τους
».

http://www.sport-fm.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.