Τελευταια Νεα

18 Μαρ 2018

Γιώργος Λαγούδης: Ευτυχώς για το ποδόσφαιρο μας σε λίγους μήνες θα ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ

Με γραπτή τυ δήλωση ο Γιώργος Λαγούδης αναφέρθηκε στην ετήσια γιορτή της ΕΠΣ Ν. Αιτ/νίας και στα 50 χρόνια από την ίδρυσή της.
Στο τέλος τόνισε ότι ευτυχώς για το ποδόσφαιρο μας σε λίγους μήνες θα γυρίσει σελίδα και μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες
Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση:
<< Θεσμό στο ποδόσφαιρο της Αιτ/νιας αποτελεί η ετήσια γιορτή της. Καθιερώθηκε στην συνείδηση όλων μας από τον αείμνηστο Θόδωρο Πασσιόπουλο του οποίου  η πρόσφορα παραμένει  ανεκτίμητη.  
Φέτος η ΕΠΣΑ συμπληρώνει μισό αιώνα από την ίδρυση της.  Δυστυχώς όμως αυτό συμπίπτει με μια θλιβερή συγκυρία. Προΐσταται σε αυτήν ένας πρόεδρος που το ίδιο το άθλημα τον έχει τιμωρήσει και μάλιστα από διαφορετικά πειθαρχικά όργανα. Ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης του  με το άθλημα , αλλά και χρηματικό πρόστιμο έχει επιβάλει στον κ. Παπαχρήστο και η επιτροπή Δεοντολογίας και η επιτροπή εφέσεων της Ε.Π.Ο. Αλήθεια μπορεί ο κ. Παπαχρήστος να κοιτάξει στα ματιά τους παράγοντες των σωματείων που θα τιμήσει; Σίγουρα όχι  αφού ξέρει καλά ότι δεν έκανε τίποτα για αυτούς στην  θητεία του.
Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια για τον τιμωρημένο πρόεδρο κ. Παπαχρήστο.

Ευτυχώς για το ποδόσφαιρο μας σε λίγους μήνες θα ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ και μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες. >>

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.