Τελευταια Νεα

8 Μαρ 2018

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Σωτήρης Αποστολάκης

Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο ποδοσφαιριστής του Αλυζιακού Μύτικα Σωτήρης Αποστολάκης.
Οπως τόνισε στο τέλος θα χαρεί στο μέλλον να δει το γήπεδο του Αλυζιακού με πλαστικό χλοοτάπητα κάτι που ο ίδιος δεν είχε την τύχη να το δει όσο αγωνιζόταν ο ίδιος και σίγουρα η ομάδα του Μύτικα το δικαιούται.
Αναλυτικά:
Επιλέγω να σταματήσω την ενασχόληση μου με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε μία από τις πιο καλές στιγμές για την ομάδα του χωριού μου τον Μύτικα, την άνοδο στην Α' κατηγορία, γιατί θεωρώ πολύ σημαντικό να επιλέγει κάποιος τη σωστή στιγμή να σταματά και για εμένα αυτή η στιγμή είναι τώρα που είμαι στα καλύτερα μου. Θέλω να φύγω και να έχω στη μνήμη μου την τελευταία αυτή πολύ καλή εικόνα.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια, τους φίλους και αντιπάλους που συνάντησα σε όλα τα γήπεδα της Αιτ/νίας, όλες τις Διοικήσεις και Προέδρους του Αλυζιακού αλλά και των άλλων ομάδων που αγωνίστηκα, τον προπονητή μου Τάσο Χατζαρά και όλους τους προπονητές που είχα, ιδιαίτερα τον σημερινό Πρόεδρο του Αλυζιακού Λευτέρη Κατσαούνη και τη σημερινή Διοίκηση, για την επιμονή τους και το μεράκι τους να περπατάν την ομάδα, πράγμα καθόλου εύκολο και φυσικά όλους τους φιλάθλους του Μύτικα, αλλά και των άλλων ομάδων που αγωνίστηκα.
Φεύγω γεμάτος με αναμνήσεις, όμορφες και άσχημες στιγμές και εύχομαι στον Αλυζιακό να συνεχίσει να διαπρέπει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Αιτ/νίας, αποτελώντας σημείο αναφοράς και ενασχόλησης με τον αθλητισμό των παιδιών της περιοχής.

Υ.Γ.: Θα χαρώ πάρα πολύ αν μάθω ότι στο γήπεδο του Μύτικα μπήκε επιτέλους πλαστικός χλοοτάπητας, κάτι που εγώ δεν είχα την τύχη να το δω να γίνεται όσο αγωνιζόμουν και ο Μύτικας σίγουρα το δικαιούται.

mytikaspress

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.