Τελευταια Νεα

31 Μαρ 2018

Εντυπωσιακός ο ΑΟ Λυγιάς... 6-2 τον ΑΟ Χάλκειας

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση των μπαράζ πήρε ο ΑΟ Λυγιάς που επικράτησε εκτός έδρας του ΑΟ Χάλκειας με το εντυπωσιακό 2-6.
Ο Βεϊζάι ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 33' με τον Δημητρόπουλο στο 40' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 45' ο Βεϊζάι ξανά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτ έκανε το 0-3 με τον
Δημητρόπουλο στο 49' να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 0-4.
Ο ΑΟ Χάλκειας αντέδρασε κει μείωσε σε 1-4 με τον Ανδριτσόπουλο στο 60' και σε 2-4 στο 66' με εύστοχη εκτέλεση  πέναλτι του Γιαβρούτα.
Στο 89' ο Κατσάμπας έκανε το 2-5 με τον Αποστολόπουλο στο 93' να διαμορφώνει το τελικό 2-6.
Ο ΑΟ Χάλκειας αγωνίστηκε από το 78' με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού του Κάκκου και με 9 παίκτες λόγω αποβολής με β' κίτρινη του Κυρίτση από το 79'.

ΑΟ Χάλκειας (Στ. Σταύρου): Ανδρεόπουλος, Μυλωνάς Χ., Ντούμας (55' Ανδριτσόπουλος), Κυρίτσης, Κάκκος Δ. (56' Αλμπάνης), Κάππο, Δαδάνης (50' Κάκκος Ν.), Μυλωνάς Αθ. (46' Ψυχογιάς), Αδραχτάς, Γιαβρούτας, Πελέκης
ΑΟ Λυγιάς (Φ. Δημητρόπουλος): Ασημακόπουλος, Τσιριμώκος, Βασκόπουλος, Βεϊζάι, Κουφογιάννης, Γεωργακόπουλος, Κουτσαυτίκης, Δημητρόπουλος (82' Αποστολόπουλος), Κατσίκας, Κοτσέτσος (91' Νικολόπουλος), Σκανιάς (88' Κατσάμπας




« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Αυτό το 6 - 2 είναι θεία δικη αν θυμηθούμε με ποιο τρόπο κέρδισε η Χαλκεια μεσα στις Οινιαδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.