Τελευταια Νεα

17 Φεβ 2018

Ανακοίνωση ΠΑΕ Παναιτωλικός

Στο πλαίσιο των μέτρων τήρησης τάξης του αγώνα Λεβαδειακός – Παναιτωλικός, η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε με τη σύμφωνη γνώμη της γηπεδούχου ΠΑΕ, να παραχωρηθεί η Θύρα 4 του γηπέδου σε φιλάθλους του Παναιτωλικού (παράγραφος 1.β’ της από 08/02/2018 απόφασης ) έως 806 εισιτήρια.
Η ανακοίνωση:
Σε σημερινή επικοινωνία του Υπεύθυνου Ασφαλείας της ΠΑΕ Παναιτωλικός με τον β’ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Λεβαδειακός, για συνεννόηση εξυπηρέτησης των φιλάθλων που τυχόν μετακινηθούν, ενημερώθηκε ότι τελικά η γηπεδούχος ομάδα ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ την παρουσία φιλάθλων του Παναιτωλικού στο γήπεδο, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας επειδή -όπως υποστηρίζει- θα υπάρχουν χίλιοι (1.000) οργανωμένοι φίλαθλοι του Λεβαδειακού σε διπλανή Θύρα. Επίσης, δεν θα επιτραπεί να πλησιάσει στο γήπεδο κανένας φίλαθλος με διακριτικά του Παναιτωλικού, ενώ θα γίνει αυστηρός έλεγχος ταυτοτήτων στα εκδοτήρια.
Σε επικοινωνία με την Ελληνική Αστυνομία (παρά την έκπληξη αλλαγής στάσης της ΠΑΕ Λεβαδειακός), ενημερωθήκαμε ότι δεν υπάρχει προς το παρόν νέα απόφαση, παραπέμποντάς μας στην καθιερωμένη σύσκεψη του αγώνα το πρωί της Κυριακής.
Μετά τα παραπάνω είναι αυτονόητο ότι η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν μπορεί να εγγυηθεί την είσοδο φιλάθλων της στο γήπεδο. Προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία όσων έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν από Αγρίνιο ή αλλού για να παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα, τους καλούμε να μην μετακινηθούν.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.