Τελευταια Νεα

23 Φεβ 2018

Με επιτυχία η συνάντηση Στρατηγικού Σχεδιασμού του Ελληνικού Ποδοσφαίρου στα ΓιάννεναΠαρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Αιτ/νίας κου Παναγιώτη Παπαχρήστου,  μέλος της Τεχνικής Επιτροπής, προέδρου της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, μέλος της επιτροπής της UEFA GRASS ROOTS, πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Γιάννενα η πρώτη περιφερειακή συνάντηση όσον αφορά το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της ΕΠΟ υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ηπείρου και του προέδρου της Κώστα Βρακά, προέδρου τεχνικής επιτροπής, μέλος UEFA Fair Play και παρουσία εκπροσώπων ομάδων που συμμετέχουν στα τμήματα υποδομών 10 Ενώσεων Δυτικής Ελλάδας, των προπονητικών τιμ των ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΕ Παναιτωλικού, του προέδρου Συνδ. Προπονητών Ν.  Αιτ/νίας Κου Γιωτόπουλου προπονητών μικρών ομάδων Ενώσεων.
Παρουσιάστηκαν από τους καταξιωμένους ομιλητές οι κεντρικοί πυλώνες στους οποίους θα βασιστεί το νέο στραγηκό πλάνο ανάπτυξης του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Η εκδήλωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη σύμφωνα με όσα ακούστηκαν από τους συμμετέχοντες και κατά γενική ομολογία είναι η αφετηρία της βελτίωσης και της προόδου του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
τέτοιες ενέργειες δείχνουν την πρόθεση της νέας διοίκησης της ΕΠΟ για αξιοκρατία και βελτιωμένη εκπαίδευση των προπονητών.
Από την Αιτω/νία εκτός της παρουσίας μελών της ΕΠΣΝΑ, εκπροσωπήθηκε η ΠΑΕ Παναιτωλικός από τους Γιάννη Νταλακούρα, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και Κώστα Γιωτόπουλο, και το Νέο Αμφίλοχο με τον προπονητή υποδομών Ηρακλή Στασινό και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Ηλία Νακόπουλο.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.