Τελευταια Νεα

4 Φεβ 2018

Στοίχημα: Ισορροπία ημιχρόνου στο ντέρμπι


Ημέρα με πολύ πλούσιο πρόγραμμα η σημερινή, με το κουπόνι του πάμε στοίχημα να περιλαμβάνει πολλά και κρίσιμα παιχνίδια από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο. Θα μας απασχολήσουν τρεις επιλογές από το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου και μια από αυτό του μπάσκετ, πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των επιλογών, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να μαθαίνεται πρώτοι τα αποτελέσματα του ΟΠΑΠ Live, μέσω της livescore υπηρεσίας μας.

Μικρές οι διαφορές ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Οι “ερυθρόλευκοι” προέρχονται από το στραβοπάτημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-1 εκτός), έπεσαν στη δεύτερη θέση όντας στο -1 από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ και γενικότερα δείχνουν να έχουν χάσει τη φόρμα του τελευταίου διμήνου, καθώς ήταν ακίνδυνοι επιθετικά και στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ (0-0). Η “Ένωση” από την πλευρά της είναι στην 3η θέση όντας στο -2 από την κορυφή, επίσης δεν πείθει ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα έχοντας μείνει “άσφαιρη” στα δυο από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της και στο σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό δεν περιμένουμε μεγάλη αλλαγή. Το συγκεκριμένο παιχνίδι πιθανόν να κρίνει πολλά όσον αφορά τη μάχη του τίτλου, έτσι περιμένουμε τις δυο ομάδες πολύ προσεκτικές, χωρίς να πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα, τουλάχιστον στο πρώτο 45λεπτο. Αν βάλουμε στην εξίσωση και την εικόνα που είχαν στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Κύπελλο, τότε καταλήγουμε “ζεστά” στην επιλογή του Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.00.

Ισχυρή στα ντέρμπι η Λίβερπουλ

Περνάμε στην Premier League και την πολύ ενδιαφέρουσα κόντρα της Λίβερπουλ με την Τότεναμ. Οι “κόκκινοι” βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση από τον Οκτώβριο και μετά, καθώς σε μια σειρά 16 αγώνων για το πρωτάθλημα, έχουν υποστεί μόλις μια ήττα. Έχουν σκαρφαλώσει στην 3η θέση όντας στο -6 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (έχουν παιχνίδι λιγότερο) και δείχνουν να έχουν όλα τα φόντα και τα προσόντα για να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία, μιας και επιθετικά βγάζουν “φωτιές”. Η Τότεναμ από την πλευρά της είναι στην 5η θέση με 48 βαθμούς όντας στο -2 από την τετράδα και τα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ, παρουσιάζει σημάδια αστάθειας το τελευταίο χρονικό διάστημα μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ μακριά από το “σπίτι” της η απόδοσή της πέφτει αισθητά, έχοντας ρεκόρ 2-2-1 στις πέντε τελευταίες εξόδους της. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα η Λίβερπουλ θα πάρει τους τρεις βαθμούς, έτσι θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.20.

Κερδίζει η Ρασίνγκ Κλουμπ

Συνεχίζουμε με Α' Αργεντινής και το παιχνίδι ανάμεσα σε Ρασίνγκ Κλουμπ και Ουρακάν. Δεν ήταν καλή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος η Ράσινγκ, έχασε δίκαια στη Σάντα Φε από την Ουνιόν. Στην έδρα της παρόλα αυτά παίρνει αυτό που θέλει (3-2-1 ο απολογισμός) και κόντρα σε μια Ουρακάν που δεν τρομάζει ιδιαίτερα εκτός έδρας, περιμένουμε να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Εύκολα η Αρμάνι Μιλάνο

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο – Ορλαντίνα. Δεν πρέπει να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα η Αρμάνι που θέλει μια καλή εμφάνιση στην Ιταλία μετά τη μετριότητα και η Ορλαντίνα ευνοεί για μια άνετη επικράτηση αφού δέχεται μόνο μεγάλες διαφορές μέσα στο 2018, 59-91 από Βενέτσια, 96-73 από Καντού, 85-95 απο Κρεμόνα, 91-69 από Πιστόια, 69-86 από Μπολόνια, 79-61 από ΠΑΟΚ, 59-106 από Τενερίφη, 99-62 από Νεπτούνας και 68-79 από Βέντσπιλς. Καλή επιλογή η Αρμάνι -16.5 σε απόδοση 1.95


Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.




« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.