Τελευταια Νεα

9 Φεβ 2018

Ο προπονητής της Δόξας, Τάσος Σπαής, απάντησε στις ερωτήσεις των φιλάθλων


Στις ερωτήσεις των φιλάθλων απάντησε ο τεχνικός της Δόξας Καινουργίου Τάσος Σπαής.
Αναλυτικά:
Το γήπεδο πότε θα είναι έτοιμο και αν η ομάδα θα παίξει στην έδρα της μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος;
Από ότι γνωρίζω από τη διοίκηση η ομάδα θα παίξει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια στην έδρα της.

Ο Θεοδωρακόπουλος πήγε στον Απόλλωνα Δοκιμίου και ο Κόκκαλης είναι φαντάρος. Είχε άλλες επιλογές η Δόξα και γιατί πήρε τον Πριστούλη και όχι καλύτερο τερματοφύλακα;
Ισως να υπήρχαν και άλλες επιλογές, λιγοστές μεν αλλά πολύ επώδυνες για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Ο Πριτσούλης είχε αγωνιστεί ξανά στην ομάδα και πιστεύω ότι είναι μια καλή λύση.

Ποιές ομάδες σας έχουν κάνει εντύπωση στον όμιλο και γιατί;
Οι πρώτες πέντε - έξι ομάδες του ομίλου είναι αρκετά δυνατές με την κάθε μία να έχει το δικό της στόχο και δεν θα παραλείψω την Καμαρούλα την οποία θεωρώ μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα

Είστε ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας σύμφωνα με το υλικό που διαθέτει;
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή γιατί σε όλο το πρωτάθλημα μέχρι τώρα το μόνο άσχημο παιχνίδι, που δίκαια χάσαμε, ήταν με την ΑΕ Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Ζαφείρης μετά τον τραυματισμό του έχει ανταπεξέλθει στους στόχους της ομάδας;  Ο Ζαφείρης είναι καλός ποδοσφαιριστής και περιμένω ποιο πολλά από αυτόν και νομίζω ότι με την πάροδο του χρόνου θα γίνεται και καλύτερος.

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος και τι πιστεύεται ότι πρέπει να αλλάξει στο Αιτωλοακαρνάνικο ποδόσφαιρο. Ομάδες κατεβαίνουν με 11 παίκτες, χωρίς προπόνηση, σε γήπεδα χωράφια και παίκτες που κάνουν ότι θέλουν μέσα στο γήπεδο. Δεν πιστεύω ότι το επίπεδο είναι χαμηλό και σε αυτό που λέτε ότι κάθε παίκτης κάνει ότι θέλει είναι θέμα της ομάδας στην οποία ανήκει και πως το χειρίζεται. Για τη δική μου την ομάδα θα πω ότι υπάρχουν όπως σε όλες τις ομάδες δυο-τρία προβληματάκια τα οποία προσπαθούμε  να λύσουμε.
Για αλλάξει το ποδοσόφαιρο στην Αιτ/νία παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες (υποδομές, εγκαταστάσεις, διοικήσεις, οργάνωση και ποδφαιριστές).

Αν τυχόν δεν βγείτε πρώτοι ποιά ομάδα προτιμάται να αντιμετωπίσετε στα μπαράζ; Την ΑΕ Αγίου Δημητρίου, τον ΠΑΟ Αγρινίου ή την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου; Ο στόχος ο δικός μας είναι να βγούμε πρώτοι αλλά και αυτό να μη γίνει έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και όποια ομάδα αντιμετωπίσουμε θα τη σεβαστούμε και θα παλέψουμε για την άνοδο.

Εχετε μιλήσει με τη διοίκηση αν θα παραμείνετε και τη νέα χρονιά; Οχι δεν έχω μιλήσει καθόλου και δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτό από τώρα.

Ακούγεται ότι οι παίκτες δεν προπονούνται τακτικά. Αυτό βέβαια γίνονταν και τα προηγούμενα χρόνια. Ισχύει; Δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά των παιδιών και βέβαια πάντα θα υπάρχουν προβληματάκια γιατί μην ξεχνάμε ότι είμαστε μια ερασιτεχνική ομάδα

Δύο λόγια για την Καμαρούλα και τους Γ. Αυγέρη και Δ. Λαϊνά; Δεν είναι αρμοδιότητά μου  να σχολιάσω παίκτες άλλων ομάδων.

Αν δεν ήσασταν προπονητής της Δόξας σε ποιά ομάδα του ομίλου θα θέλατε να ήσασταν; Αυτή τη στιγμή είμαι προπονητής στη Δόξα και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα μου.

Η ομάδα είναι έτοιμη με το υπάρχον ρόστερ να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της Α' Κατηγορίας ή θα χρειαστεί περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση; Σίγουρα η ομάδα δεν είναι έτοιμη με αυτό το ρόστερ για την Α' κατηγορία, έχει αρκετά νέα παιδιά με ταλέντο αλλά η Α' κατηγορία είναι ένα βήμα και μια ταχύτητα ποιό πάνω και σίγουρα θα πρέπει να αλλάξουν πολλά σε όλα τα θέματα, μέσα σε αυτό είναι και το ρόστερ.

Θεωρώ ότι η ομάδα υστερεί λίγο σε φυσική κατάσταση. Η περσινή σας ομάδα ήταν η καλύτερη σε φυσική κατάσταση σε όλο τον όμιλο. Τι φταίει; Μήπως θα έπρεπε να είχαμε το  γυμναστή του Αράκυνθου; Δε νομίζω ότι η ομάδα υστερεί καθόλου σε φυσική κατάσταση γιατί αν παρακολουθήσουμε τις τελικές προσπάθειες και τα γκολ που έχει σημειώσει θα λέγαμε ότι είναι μία ομάδα η οποία και τρέχει και είναι αρκετά γυμνασμένη.

Ποιά η γνώμη σας για τους παίκτες που παίζουν Β' τοπικό; Υπάρχει επίπεδο; Όχι ποδοσφαιρικό αλλά σαν ανθρώπους. Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν μεγάλο ταλέντο σε αυτές τις κατηγορίες αλλά είναι και χαρακτήρες οι οποίοι είναι αρκετά δύσκολοι και πρέπει κάποιος να κάνει υπέρβαση σε πολλά πράγματα για να κάνει το κάτι παραπάνω.

Κύριε Σπαή κάντε ένα σχόλιο για τη διοίκηση. Είναι κοντά στην ομάδα; Από ότι λέγεται και φαίνεται μόνο ο πρόεδρος Ευθυμίου τρέχει και λίγο οι Μπακάλης και οι άλλοι απλά δεν υπάρxουν. Επειδή δεν θέλω να κρύβομαι θα μπορούσε η διοίκηση, εφόσον έχει στόχο τον πρωταθλητισμό, να είναι ποιό οργανωμένη, ποιό δεμένη και να αισθάνονται οι ποδοσφαιριστές ότι πρώτα η διοίκηση είναι αυτή που θέλει την άνοδο. Βέβαια είναι μια καινούργια διοίκηση αλλά ο πρωταθλητισμός δεν σηκώνει λάθη. 

Κόουτς πιστεύεις στην άνοδο της ομάδας; Που οφείλεται η γκέλα με τον Μακρυνειακό; Γιατί στον πρώτο γύρο ρίξατε 6 γκολ και τώρα τι έγινε; Καταρχήν εάν δεν πίστευα στην άνοδο δεν θα ήμουν στη Δόξα και δεύτερον δε νομίζω ότι το αποτέλεσμα με το Μακρυνειακό να ήταν γκέλα διότι η ομάδα  είχε 80% κατοχή μπάλας, είχε πάνω από είκοσι τελικές, είχε τρία δοκάρια, έβαλε δύο γκολ και πιστεύω ότι της ακυρώθηκε και ένα κανονικό γκολ. Οπότε χρειάζεται και τύχη στο ποδοσόφαιρο.

Κύριε Σπαή έχετε κάποιο μυστικό όσον αφορά τις στιγμές πριν τον αγώνα; Εννοώ έχετε κάποιο γούρι ώστε να έχετε θετικά αποτελέσματα; Εννοείται πως έχω και εγώ κάποιο γούρι αλλά δεν θέλω να το αποκαλύψω.

Πιστεύεται ότι θα έπρεπε να ενισχυθείτε στο χώρο του κέντρου με ένα ποιό ποιοτικά χαφ ώστε να κλειδώσετε την άνοδο; Το αναφέρω γιατί με Μπλάνη παλαίμαχο  παίκτη βασικό όλη τη χρονιά και Τζωρτζόπουλο ξαφνικά μετά από τόσα χρόνια βασικό δεν είναι ότι καλύτερο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάποια μεταγραφή αλλά όλα εξαρτώνται από τα οικονομικά της  ομάδας και όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Επειδή οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν χάσει μόνο ελάχιστες προπονήσεις είναι αρκετά για εμένα πιστεύω καλοί και από τη στιγμή που μου κάνουν τη δουλειά μου δεν βλέπω το λόγο να μην παίζει ο κάθε κύριος Μπλάνης ή ο κάθε κύριος Τζωρτζόπουλος. Και σας λέω και πάλι τα αποτελέσματα και το ποδσόσφαιρο που παίζει η ομάδα κρίνει πολλές φορές και τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται.




« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.