Τελευταια Νεα

11 Φεβ 2018

Με το πόδι στο γκάζι ο ΑΟ Ρηγανά... 7-0 την Αναγέννηση

Εύκολο απόγευμα είχε ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου ΑΟ Ρηγανάς απέναντι στην ουραγό Αναγέννηση Θέρμου καθώς κέρδισε με  7-0.
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη.
Η ομάδα του Ρηγανά ξεκίνησε με το πόδι στο... γκάζι και αν οι παίκτες ήταν ποιό  ουσιαστική στην τελική προσπάθεια το σκορ θα είχε πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.
Μόλις στο 9' ο Μικρόπουλος έκανε το 1-0 με τον ίδιο παίκτη στο 30' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 33' ο Καρύμπας έκανε το 3-0 και στο 40' ο Πελεκάνος έπιασε ένα σουτ - κεραυνό σημαδεύοντας τη συμβολή των δοκών του Σιάχου.
Στο 44' ο Μικρόπουλος με το τρίτο προσωπικό του τέρμα έκανε το 4-0.
Στην επανάληψη και στο 50' ο Κοκώνης με σουτ έκανε το 5-0 με τον Καλογεράκη στο 75' να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 6-0 και τον Πελεκάνο στο 86' να διαμορφώνει το τελικό 7-0.

ΑΟ Ρηγανάς (Θ. Μουχάνης):Αγγελόπουλος, Καλογεράκης, Στραβοδήμος, Μπαρτζιώκας, Τσάμης., Καραχάλιος, Μουχάνης, Καρύμπας (53' Βαϊτσας Σ.), Κοκώνης, Μικρόπουλος, Βαϊτσας
Αναγέννηση Θέρμου: Σιάχος, Στριμμένος, Κότσαλος, Παπαθανασόπουλος, Κουμάσης, Αγγελόπουλος, Κουκιάς, Ντρέλιας, Μαραγιάννης, Τσεκουρίδης, Muca






« PREV
NEXT »

10 σχόλια

  1. Ο αμπαλος με τον ασχετο επαιζε!!!! Στο β τοπικο ολοι γινονται ιρωες!!! Εσυ αναγεννηση τι θες και ξεφτυλιζεις το θερμο και το ποδοσφαιρο!! Κατσε στα αυγα σου αρκετα μαζεψες φετος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσυ φιλε που εισαι σχετικος που παιζεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν πας Α τοπικο και θα παθεις οτι επαθε η αναγεννηση τοτε θα μαθεις που παιζω!!!! Τωρα α εχεις δρομο ακομα και εισαι ασχετος να με ρωτας που παιζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν επαιζες Α δεν θα ειχες ασχοληθει καν με το αρθρο!κ μην το παιζεις προφητης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσο εχω ασχοληθει εγω με το χομπι αυτο εσυ δεν προκειτε ουτε να το δεις στον υπνο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa φιλε εισαι ασχετος αλλα σας ποναει ο ρηγανας φετος.....δεν πειραζει καλη χονεψη και που εισαι αν εισαι αντρας μην εμφανιζεσαι με ανωνυμο ονομα σχετικε οι αμπαλοι ειναι πρωτοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν ειμαι αντρας η δεν ειμαι μπορεις να το μαθεις!!! Στειλε ενα αριθμο τηλ και ολα θα στα λυσω !!! Να δουμε ποτε γινατε εσεις μαγκες!!!!οτι εγινε με τον αγιο αντρεα ετσι θα γινει και με εσας!!! Τι νομιζεται οτι ειναι το Α τοπικο !! Κλοτσοσκουφι οπως ειστε τωρα εσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. se poia omada paizeis esy epaggelmatia???o pelekanos eimai ap ton rhgana exw facebook oti 8es steile mou ekei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρες γηπεδο του χρονου να παιξεις μπαλα και μετα τα λεμε!! Οσο αναφορα πιος εισαι συντομα θα ερθουμε τετατετ!!! Facebook εχουν οι αμπαλοι!!!! Γιαυτο και παιζεις και Β τοπικο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.