Τελευταια Νεα

25 Φεβ 2018

Εύκολα η Δόξα στο Θέεμο... 6-1 την Αναγέννηση

Εύκολο απόγευμα για τη Δόξα Καινουργίου που πέρασε νικηφόρα από το Θέρμο κερδίζοντας με σκορ 6-1 την τοπική Αναγέννηση.
Η Δόξα δεν συνάντησε δυσκολία και έμεινε στο κηνύγο του πρωτόπορου ΑΟ Ρηγανά με τις δύο ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες την επόμενη Κυριακή στο Καινούργιο.
Στο 30' ο Ζαφείρης έδωσε το προβάδισμα στους "μπέμπηδες" με τον ίδιο παίκτη στο 35' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας. Στο 42' ο Ζαφείρης πετυχαίνοντας χατ-τρικ έκανε το 0-3 με τον Ντολένγκα στο 44' να κάνει το 0-4.
Στην επανάληψη και στο 55' ο Γιώτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5. Η Αναγέννηση μείωσε σε 1-5 με τον Μάλλιο στο 60' και ο Γιώτης στο 67' διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

Αναγέννηση: Σιάχος, Στριμμένος, Κότσαλος, Στρατόπουλος, Κουμάσης, Κουκιάς, Ντρέλιας, Αγγελόπουλος, Μαραγιάννης, Αγγελάκης (46' Τσεκουρίδης), Μούκα (46' Μάλλιος)
Δόξα (Τάσος Σπαής): Πριτσούλης (46' Λέκκας), Αυγέρης, Σ.Τζωρτζόπουλος, Δ.Τζωρτζόπουλος (50' Βλαχόπουλος), Κωνσταντίνου, Καγιάντζας, Γιώτης, Ντολένγκα (50' Λιούλιος), Κόκκαλης Αλ. (50' Κουτσολάμπρος), Ζαφείρης, Κακούρης

« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. Καλα εσεις εχετε κανει ρεκορ φετος αναγεννηση θερμου!!! Ετσι οπως πατε θα σας γραψουν στο βιβλιο γκινες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ 6-7 ΓΚΟΛ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ .ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΟ .ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.