Τελευταια Νεα

1 Φεβ 2018

Σταύρου: Έχουμε μπροστά μας 14 τελικούς

Ο Κωνσταντίνος Σταύρου είναι ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου   που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο 26χρονος forward αναφέρθηκε στην πορεία στον πρώτο γύρο, στη σημασία της νίκης επί των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων και στο παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά που ακολουθεί.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Κώστα προέρχεστε από μια σημαντική νίκη απέναντι στα Πεύκα. Θεωρείς ότι μπορεί αυτή η νίκη να αποτελέσει την “αφετηρία” για μια αγωνιστική και βαθμολογική άνοδο της ομάδας;
Προερχόμασταν από δύο σερί ήττες που η αλήθεια είναι ότι μας στοιχίσανε αρκετά, γιατί είχαμε θέσει κάποιους στόχους. Το παιχνίδι με τους Μαχητές ήτανε κομβικό και έπρεπε πάση θυσία να το κερδίσουμε για να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Το καταφέραμε και πλέον έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο για να ανακάμψουμε σαν ομάδα.
Με αυτό το παιχνίδι τελείωσε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Τι σου μένει από τις πρώτες 15 αγωνιστικές;
Ο πρώτος γύρος δεν ήτανε ο καλύτερος για εμάς και αυτό αποτυπώνεται και στη βαθμολογική μας θέση. Έχουμε μπροστά μας 14 τελικούς ξεκινώντας από το παιχνίδι της Κυριακής, για να το διορθώσουμε.
Πιστεύεις ότι έχετε βρει τον τρόπο να κερδίζετε τα παιχνίδια στην έδρα σας και πλέον το ζητούμενο είναι να έρθουν και περισσότερες νίκες εκτός έδρας;
Νομίζω ότι η σκληρή άμυνα που παίζουμε πλέον είναι ο τρόπος να κερδίζουμε όλα τα ματς. Πόσο μάλλον αυτά μέσα στην έδρα μας, που για εμένα πρέπει να την κρατήσουμε αήττητη στο δεύτερο γύρο και από κει και πέρα να κάνουμε και κάποιες νίκες εκτός έδρας που θα μας δώσουν και την ανάλογη ψυχολογία.
Πως κρίνεις την προσωπική σου απόδοση σε αυτή την πρώτη σου χρονιά στο Αγρίνιο με τη φανέλα του Α.Ο.Α.;
Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλήσω για την προσωπική μου απόδοση, γιατί είμαστε ακριβώς στη μέση του πρωταθλήματος. Εγώ και όλη η ομάδα δουλεύουμε καθημερινά με τον κόουτς και το βοηθό του για να γίνουμε καλύτεροι και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την ομάδα. Στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε το “ταμείο” όπως λένε.
Ακολουθεί ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά. Ποια είναι τα στοιχεία που θα σας οδηγήσουν σε μία ακόμα νίκη;
Η ομάδα του Ερμή είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και είναι αρκετά γεμάτη στη θέση των ψηλών. Εμείς θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα πάνω στις οδηγίες που θα μας δώσουν οι προπονητές μας και μέσα από τη σκληρή άμυνα πρώτα απ’ όλα αλλά και από το γρήγορο passing game και καλό spacing στην επίθεση, που έχουμε βελτιώσει αρκετά πλέον, θα έρθει η νίκη η οποία όμως μόνο εύκολη δε θα είναι.
Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο ενόψει του αγώνα με την ομάδα του Λαγκαδά;
Ο κόσμος μας στήριξε σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του πρώτου γύρου, παρόλο που η πορεία μας δεν ήτανε η αναμενόμενη. Τους ευχαριστούμε και τους καλούμε να είναι στο πλάι μας και στα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν, αρχής γενομένη από αυτό της Κυριακής και υποσχόμαστε ότι θα τους κάνουμε και πάλι χαρούμενους

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.