Τελευταια Νεα

21 Φεβ 2018

Σπουδαία νίκη για Αράκυνθο.... 1-0 τον Απόλλωνα Δοκιμίου


Σημαντική νίκη για τον Αράκυνθο Ματαράγκας που επικράτησε μς 1-0 του φιλοξενούμενου Απόλλωνα Δοκιμίου κάνοντας σημαντικό βήμα για την απ'ευθείας παραμονή.
Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στον Αράκυνθο πέτυχε ο Τσοπανάς στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αράκυνθος (Θ.Λαυράνος): Γκρέκας, Μπούκαρης Π. )46' Ιορδανίδης), Ευαγγελόπουλος, Χαραλάμπους, Μπούκαρης Χ., Αλεξανδρής (85' Κουζέλης Κ.), Μπανάκας, Τσοπανάς, Ευθυμίου (91' Ζαπαντιώτης), Βδουκάκης (89' Σιβρίκας), Κουζέλης Δ.
Απόλλων (Ι.Μακρής): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Κορομηλάς Απ., Μυλωνάς, Κοκώνης, Δαλαγιώργος, Μπαλάφας, Γιαννακάς, Ξευγένης (80' Μανουσάκης), Καμμένος (75' Δημητρέλης), Τσακανίκας Ν. (Σουροβέλης)







« PREV
NEXT »

5 σχόλια

  1. Ανικανοτητα και τιποτ αλλο αυτο ειναι το συμπερασμα μαλον πρεπει να μπαινουν ποιο νωρις οι αμυντικοι οταν χανεις 1-0 και παιζεις μια κατηγορια και τον ερντογαν να σας φερουν για διατητη γιατι ο εν λογο διαιτητης που κατα διαβολικη συμπτωση ηταν απ την ματαραγκα θα το κανετε γαργαρα.
    Περαστικα σας




























    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε είσαι ότι να ναι να ξέρεις..Κόκκινη από το 20 έπρεπε να έχει πάρει το δοκιμι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η παρουσια του εν λογο διαιτητη μονο απαρατήρητη δεν περνα αλλα καλα τους εκανε αφου το δεχθηκαν καλα να παθουν οσο αφορα το τι ειμαι εγω αν θες σου δειχνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι ήταν λάθος η επιλογή του διαιτητή το δέχομαι αλλά πες μου που σε αδίκησε......??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να γνωρίζουν όλοι η Ματαράγκα ήταν αυτή που ζήτησε να αλλάξει ο διαιτητής όταν έγινε ο ορισμός του κ μας απάντησαν ότι δεν γίνεται.Επισης αν κάποια ομάδα αδικήθηκε χθες ήταν η Ματαράγκα για όσους είδαν το παιχνίδι.Δευτερη κίτρινη στο είκοσι πέναλτι που δεν δόθηκε.Οσο για το αποτέλεσμα ο πιο τυχερός κέρδισε σε ένα τόσο βαρύ αγωνιστικό χώρο.Καλη συνέχεια στον Απόλλων Δοκιμίου κ να μπορέσει να μείνει στην κατηγορία γιατί το άξιζει πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.