Τελευταια Νεα

14 Ιαν 2018

Δέλλας: Hρθα σε ένα πολύ οργανωμένο σωματείοΟ «Κολοσσός» Τραϊνός Δέλλας  μίλησε αποκλειστικά στο Kingsport.gr και στον Αντώνη Μουστάκα και στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των «καναρινιών» αναφέρθηκε στο κλίμα που συνάντησε, τους στόχους και για το παιχνίδι κόντρα στην πρώην του ομάδα, τον Ατρόμητο

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στο Kingsport.gr:
Παραλάβατε την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή, ποιοι είναι στόχοι σας;
«Όντως για να αλλάξει ένας προπονητής σε μια ομάδα, πάει να πει ότι κάτι δεν λειτουργούσε πριν. Αυτό που με χαροποίει είναι ότι ήρθα σε ένα πολύ οργανωμένο σωματείο και από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε αυτή την «κακή περίοδο» να την φτιάξουμε, σιγά σιγά μέσα από σκληρή δουλειά που έχουμε να κάνουμε από τις προπονήσεις» .
Το κλίμα της ομάδας πως το είδατε ;
«Σήμερα ήταν πρώτη μέρα που γνώρισα τα παιδιά, θα μου πάρει λίγο χρόνο μέχρι να τα γνωρίσω. Θα πάρει χρόνο, πιστεύω όχι πάρα πολύ, για να γνωρίσουν και αυτοί, τι θέλω από αυτούς. Όλος αυτός ο χρόνος, είναι διαθέσιμος σε εμάς, για πολύ σκληρή δουλειά».
Ποια είναι τα συναισθήματα σας, που θα κάνετε ντεμπούτο κόντρα στην πρώην σας ομάδα, τον Ατρόμητο;
«Αυτό είναι καθαρά θέμα τύχης. Θα προσπαθήσω, εάν και είμαι κάποιες ώρες που είμαι προπονητής στην ομάδα, να δω κάποια πράγματα και που θέλω να περάσω στο μέλλον. Ο Ατρόμητος πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, ειδικά φέτος πραγματικά κάνει μια τρομερή πορεία».
Τι μεταγραφές θα χρειαστεί η ομάδα και ποιες θέσεις θα καλυφτούν εκ πρώτης όψεως;
«Ακόμα δεν έχουμε μιλήσει με την διοίκηση, γιατί μόλις σήμερα υπέγραψα το συμβόλαιο μου. Αυτά νομίζω την επόμενη εβδομάδα, θα μπουν σε ένα διαφορετικό δρόμο».
Αντώνης Μουστάκας - kingsport.gr 

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.