Τελευταια Νεα

22 Ιαν 2018

Φουλ των διεκδικητών στη Σούπερ Λιγκ


Έχουμε μπει ήδη στον δεύτερο γύρο της Σούπερ Λιγκ και για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα αμφίρροπο. Οι διεκδικητές του τίτλου είναι τρεις. Η ήττα του Ατρομήτου εντός έδρας από τον Παναιτωλικό σε συνδυασμό με την έλλειψη ειδικού βάρους στην ομάδα του Περιστερίου, άφησε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να παλεύουν για τον τίτλο, τουλάχιστον σύμφωνα με τις αποδόσεις στη winmasters.
Μόνιμος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, έκανε άσχημη εκκίνηση, αλλά και πάλι κατάφερε να κλείσει το 2017 στην κορυφή και να εξακολουθεί να βρίσκεται σε αυτήν, έστω και με ένα βαθμό διαφορά από τους δύο «δικέφαλους». Η ομάδα του Γκαρθία προσφέρεται στο 2.15 για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, έχοντας πάντως δύσκολες αποστολές σε Τούμπα και Περιστέρι.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο 3.00 αφού υποδέχεται στην έδρα του Ολυμπιακό και ΑΕΚ και θεωρητικά τουλάχιστον έχει πλεονέκτημα από αυτήν την πλευρά.
Η ΑΕΚ είναι στο 3.10 με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να παίζει μακριά από το ΟΑΚΑ και με τους τρεις της τετράδας (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο).
Μιας και ο λόγος για την ομάδα του Κάναντι, αυτή πλέον έχει ανέβει στο 67.00 για να συμπληρώσει τη δυνατή τετράδα.
Αν αναρωτιέστε για το που βρίσκεται η έτερη από τις μεγάλες ομάδες της χώρας μας, τότε θα δείτε κάτι που σπάνια, ίσως και ποτέ, δεν έχετε συναντήσει κάποια άλλη χρονιά στο παρελθόν. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν των χιλίων μυρίων προβλημάτων είναι σε απόδοση 1.001 για να κλείσει τη σεζόν στην κορυφή, μαζί με όλες τις άλλες ομάδες της λίγκας, πλην των Πανιωνίου και Αστέρα Τρίπολης, που προσφέρονται στο 501.00.

Με τον Ολυμπιακό πάντως να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην Ελλάδα εδώ και δύο δεκαετίες, έχει βγει και αγορά, «Νικητής χωρίς τον Ολυμπιακό». Ο ΠΑΟΚ στο 1.80 είναι πρώτο φαβορί και η ΑΕΚ στο 1.85 το δεύτερο. Ακολουθεί ο Ατρόμητος με 45.00, Πανιώνιος στο 200.00, Αστέρας στο 251.00 και όλες οι υπόλοιπες ξανά στο 1.0001!

Ανσαριφάντ ή Πρίγιοβιτς;
Δεν γίνεται μάχη μόνο για τον τίτλο, υπάρχει και η κούρσα για τον πρώτο σκόρερ. Ένα γκολ χωρίζει τον Καρίμ Ανσαριφάντ με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ο Ιρανός αστέρας του Ολυμπιακού είναι στο 2.45, ενώ ο Σέρβος του ΠΑΟΚ στο 3.10. Στη διαμόρφωση των αποδόσεων παίζει ρόλο πως ο δεύτερος δεν έχει πλέον σίγουρη θέση στην ενδεκάδα ελέω Κουλούρη. Το δίδυμο της ΑΕΚ, Λιβάγια, Αραούχο, ακολουθούν προσφερόμενοι έκαστος στο 5.00. Ενδιαφέρον έχει τόσο το 11.00 στον Γέντρισεκ της Ξάνθης, όσο και το 12.50 στον Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ. Προσελκύει και το 40.00 στον Μανιά του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος έχει ήδη επτά γκολ (όσα και οι Κόντε, Αραούχο δηλαδή).

«Ιρανός βασιλιάς»: Απόλυτο φαβορί στον Πειραιά
Το ενδεχόμενο να είναι ο Ανσαριφάντ πρώτος σκόρερ στην ομάδα του πληρώνει μόλις στο 1.10, ενώ ο Φορτούνης ακολουθεί στο 6.50. Ο Μιραλάς μόλις ήρθε, αλλά έχει βγει απόδοση στοιχήματος πάνω του στο 71.00.
Στην ΑΕΚ γίνεται μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Αραούχο (1.45) και Λιβάγια (2.60).

Υποβιβασμός και υπόλοιπες αγορές
Φαβορί για να αποχαιρετήσει την κατηγορία ο Πλατανιάς στο 1.05, αφού το μοιραίο μοιάζει αναπόφευκτο. Ακολουθεί η Κέρκυρα στο 1.83 και ο Απόλλων Σμύρνης στο 2.40. Η τελευταία μονοψήφια απόδοση είναι στη Λαμία στο 6.00 και από εκεί και μετά ανεβαίνουμε σε διψήφια επίπεδα.
Το ενδεχόμενο να τελειώσει ο ΠΑΟΚ αήττητος το πρωτάθλημα στην έδρα του πληρώνει στο 1.71, ενώ το αντίθετο ενδεχόμενο βρίσκεται στο 2.00.
Επίσης μπορείτε να βρείτε αρκετά head to head ανάμεσα σε ομάδες για το ποια θα τερματίσει ψηλότερα καθώς και σε ποδοσφαιριστές για το ποιος θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ.
Η winmasters πραγματικά ανοίγει μία τεράστια γκάμα στα μακροχρόνια στοιχήματα, έχοντας όλα τα κλασσικά, αλλά και αρκετά πρωτότυπα και πιο εξειδικευμένα, ικανά να καλύψουν υψηλές απαιτήσεις και να προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.