Τελευταια Νεα

9 Ιαν 2018

Με Μοράν η ΑΕΚ...χωρίς Μπακασέτα και Τσόσιτς

Την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της ΑΕΚ αναμένεται να καταγράψει σήμερα Τρίτη στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Έρικ Μοράν. Ο Ισπανός χαφ βρίσκεται στην αποστολή που ανακοίνωσε σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ, με τον Ισπανό άσο να αναμένεται έτσι να αγωνιστεί. Έστω και ως αλλαγή.
Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Χιμένεθ είναι πλέον και ο Ογκνιέν Βράνιες, που επέστρεψε σε αποστολή μετά την διακοπή των γιορτών. Με τον Βόσνιο να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αισθανόταν από την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον να είναι στο 100%.
Σε ότι έχει να κάνει με τον Τάσο Μπακασέτα, ο διεθνής άσος συνέχισε και σήμερα με πρόγραμμα θεραπείας λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατό, ενώ αύριο αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Πέραν του Μπακασέτα, εκτός παραμένουν ο Ούρος Τσόσιτς που συνέχισε με ατομικό, αλλά και ο Αντρέ Σιμόες που έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης.
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, αύριο στο ΟΑΚΑ, αποτελείται από τους: Mπάρκα, Τσιντώτα, Μπακάκη, Λόπες, Λαμπρόπουλο, Βράνιες, Γκάλο, Γιαννούτσο, Τζανετόπουλο, Αϊντάρεβιτς, Μασούντ, Κλωναρίδη, Μοράν, Αντωνίου, Γιούση, Γιακουμάκη, Λιβάγια, Αραούχο.
http://to10.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.