Τελευταια Νεα

16 Ιαν 2018

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΣ Ν. Αιτ/νίας ο Γιώργος Λαγούδης

Την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της ΕΠΣ Ν. Αιτ/νίας ανακοίνωσε ο Γιώργος Λαγούδης.
Η ανακοίνωση:
<< Βιώνοντας καθημερινά την απαξίωση στην οποία έχει περιέλθει το τοπικό μας ποδόσφαιρο με κύρια συμμετοχή σε αυτό την απουσία της διοίκησης της ΕΠΣΑ ,αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της Ένωσης .
 Βασικός μου στόχος είναι να βοηθήσω και όχι να χρησιμοποιήσω τα ερασιτεχνικά σωματεία προς όφελος μου . Μετά από 8 χρόνια στην διοίκηση της ΕΠΣΑ έχω την πείρα , την γνώση και την ηθική να το κάνω.
Θα λειτουργήσω με πλήρη διαφάνεια και θα σεβαστώ κάθε ευρώ που δίνει ο συνάδελφος -παράγοντας, γιατί αυτός είναι η πραγματική δύναμη του ποδοσφαίρου.
 Θα είμαι πάντα δίπλα στην προσπάθεια της επαγγελματικής ομάδος του νομού μας. Επίσης  θα συνδράμω το έργο της διαιτησίας και είμαι βέβαιος ότι τα στελέχη της, θα σταθούν μακριά από τις διαδικασίες των επερχόμενων εκλογών της Ένωσης ,τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς και ασκώντας με ισονομία τα καθήκοντα τους στους τοπικούς αγώνες.
 Στο εγχείρημα μου  αυτό ,έχω δίπλα μου Σωματεία και καταξιωμένους συμπατριώτες μας που θα αγωνισθούν για το νέο ξεκίνημα που χρειάζεται το Αιτωλοαρκάνανικο Ποδόσφαιρο.
 Εδώ θέλω να ευχαριστήσω Θερμά το Νίκο Χολέβα που είναι κοντά μας και με την συμμετοχή του, θα συνεχίσει να προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του, σε αυτό.
 Καλώ, όμως και όλους εκείνους που θέλουν εθελοντικά να προσφέρουν στο ποδόσφαιρο του τόπου μας να έρθουν να συμπορευτούν μαζί μας για να υπάρχει ισχυρή δυναμική παρουσία της Ένωσης, εντός και εκτός Νομού.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑΥΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑ. >>


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.