Τελευταια Νεα

13 Ιαν 2018

Πέρασε και από τον Αστακό η Φλόγα

Ανώτερη η Φλόγα Παλαιομάνινας πέρασε νικηφόρα από τον Αστακό κερδίζοντας με 2-0 τον Ηρακλή.
Η αναμέτρηση δειξείχθει με δυνατό άνεμο δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.
Στο 11' η Φλόγα προηγήθηκε όταν Νταλαπέρας και Βασιλόγιαννης συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να βγάζει παράλληλη σέντρα και ο Φραγκούλης με πλασέ από το σηεμίο του πέναλτι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 23' το συρτό σουτ του του Κοτρότσου Γ, απέκρουσε με τα ακροδάκτυλα ο Μπαλάφας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με πλασέ του Σπ. Νούλα στο 50'.
Ο Ηρακλής από το 60' αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λιβάνης για φάουλ στον Βασιλόγιαννη που έβγαινε στην αντεπίθεση.
Στο 76' ο Κράνης βγήκε τετ-α-τετ με τον Κατερινόπουλο που απέκρουσε η μπάλα έφτασε στον Μπρέσιακα που έκανε το σουτ πάνω στον γκολκίπερ του Ηρακλή.
Στο 81' σε διαγώνια πάσα του Κράνη από πλάγια ο Μπιτσικώκος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 0-2.

Ηρακλής (Γερ.Μπότσιος): Κατερινόπουλος, Μπουμπούλης, Λιβάνης, Παπαζήσης, Μπιτσικώκος, Tafani, Αργύρης (59' Κόλπας), Παχής, Καρανίκας (81' Λαδάς), Κοτρότσος Γ. , Κοτρότσος Θ. (85' Παπαστάμος)
Φλόγα (Γ.Γιάκος): Μπαλάφας, Νταλαπέρας, Νούλας Β., Στριμμένος, Μπρέσιακας, Παναγιωτόπουλος Π., Σπυριλιώτης (68' Κράνης), Κοτρότσος (63' Ψηφής), Φραγκούλης (82' Κουρσάρης), Νούλας Σπ., Βασιλόγιαννης (78' Κουσκούνης)





« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.