Τελευταια Νεα

18 Ιαν 2018

Στοίχημα: Σκοράρουν στην Παμπλόνα



Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό πρόγραμμα, έχουμε ξεχωρίσει, ωστόσο, τρία παιχνίδια, ένα από τη Β' Ισπανίας και δύο από την Euroleague. Συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις Οσασούνα – Ταραγόνα από το ποδόσφαιρο και Κίμκι – Ολυμπιακός, Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ερυθρός Αστέρας από το μπάσκετ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις του Betarades.gr από το κουπόνι πάμε στοίχημα της Πέμπτης (18/01).

Με τα γκολ στο "El Sadar"
Ξεκινάμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Οσασούνα - Ταραγόνα, στο πλαίσιο της Β' Ισπανίας. Όπως έκλεισε το 2017, με τον ίδιο τρόπο μπήκε και στη νέα χρονιά η Οσασούνα. Η ομάδα από την Παμπλόνα μετρά τρεις διαδοχικές νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, αν κατορθώσει να σημειώσει μία ακόμη σήμερα, τότε θα πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ για την άνοδο. Η Ταραγόνα, από την πλευρά της, ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και στα δύο ματς που έχει δώσει μέσα στο 2018 διατηρείται αήττητη, με μία νίκη (Ράγιο Βαγεκάνο 2-3 εκτός) και μία ισοπαλία (Αλμερία 1-1 επίσης εκτός) και σήμερα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους. Αμφότερες έχουν την ποιότητα για να σημειώσουν από ένα τουλάχιστον τέρμα, βρίσκουμε το Goal / Goal στο εξαιρετικό 2.30 και θα μπει στις επιλογές μας.

Παίρνει το ματς η Κίμκι
Συνεχίζουμε με Euroleague και την αναμέτρηση Κίμκι – Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Οι Ρώσοι αντέδρασαν μετά τις διαδοχικές ήττες και την Τρίτη (18/01) επικράτησαν 70-79 του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι πραγματοποιώντας μία μεστή εμφάνιση μετά το πρώτο δεκάλεπτο, η οποία τους οδήγησε με σχετική άνεση στην τελική επικράτηση. Οι "ερυθρόλευκοι", από την πλευρά τους, έδωσαν απαντήσεις μετά τη συντριβή από την Μπασκόνια και την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν πολύ εύκολα στο ΣΕΦ την Μακάμπι με 94-64, κυριαρχώντας από το ξεκίνημα του αγώνα, στηριζόμενοι κατά κύριο λόγο στην εξαιρετική άμυνά τους. Όσο για το σημερινό παιχνίδι, ο Μπαρτζώκας ξέρει καλά πως να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό διότι είναι παρόμοιας – αμυντικής - φιλοσοφίας με τον Σφαιρόπουλο. Η Κίμκι πιστεύουμε ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ και αξίζει να ασχοληθούμε με τη νίκη της, σε απόδοση 2.07.

Μεγάλο σκορ στο Τελ Αβίβ
Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ερυθρός Αστέρας. Οι γηπεδούχοι διατηρούνται εντός της πρώτης οκτάδας και, επομένως, των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ, ωστόσο μόνο άνετα δεν μπορούν να αισθάνονται, καθώς βρίσκονται σε απόσταση μόλις μίας νίκης από την Μπασκόνια και δύο από Μάλαγα, Ερυθρό Αστέρα και Μπάμπεργκ. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Βελιγράδι, οι Σέρβοι επικράτησαν με 87-84. Ανάλογες επιθετικές επιδόσεις περιμένουμε και σήμερα από τις δύο ομάδες, με τις άμυνες να περνούν σε δεύτερο "πλάνο". Άλλωστε, η Μακάμπι, με τους πολλούς Αμερικάνους που διαθέτει στο ρόστερ της, εντός έδρας αυξάνει τον ρυθμό των αγώνων της, ενώ τελευταία έχει παρουσιάσει μεγάλα σκορ (86-90 με Ερτζέλια, 90-88 με Μπάμπεργκ, 93-81 με Ρεάλ). Περιμένουμε άκρως επιθετικό παιχνίδι στο Τελ Αβίβ, η καλύτερη επιλογή από τον αγώνα φαντάζει το Over 161.5 πόντοι σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.