Τελευταια Νεα

21 Ιαν 2018

Δέλλας: Μας αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα


Πικρή γεύση άφησε στον Τραϊανό Δέλλα το 1-1 του Παναιτωλικού με τον Πανιώνιο. 
Ο Έλληνας τεχνικός έδειξε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, αλλά όχι -όπως είναι λογικό- από το αποτέλεσμα που έφερε η ομάδα του. 
«Μας αφήνει πολύ πικρή γεύση το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Θεωρώ φάση κλειδί αυτή που χάθηκε το 2-0 και ο Πανιώνιος στην πρώτη του τελική σκόραρε στερώντας μας το δικαίωμα να δώσουμε μεγαλύτερη αξία στη νίκη επί του Ατρόμητου. 

Παρ΄όλα αυτά, δε μπορώ να παραγνωρίσω ότι το διάστημα που βρίσκομαι εδώ, όλα τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ και είδα πάρα πολλά σήμερα μέσα στο γήπεδο και αυτό μου δίνει θάρρος να συνεχίσουμε με τα παιδιά και τον κόσμο μας που παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες στήριξε την ομάδα και τη βοήθησε. Τον περιμένουμε και στο επόμενο παιχνίδι και εμείς θα παίζουμε πάντα για τη νίκη», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Πανιώνιου. 
Σε ερώτηση που του έγινε για τη διαχείριση του αγώνα και αν έπρεπε να κρατήσει περισσότερο την μπάλα η ομάδα του μετά το 65': «Δεν μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να αλλάξουν πολλά πράγματα. Σίγουρα είδα πολλά καλά σήμερα αλλά μια ομάδα δε χτίζεται από τη μια μέρα στην άλλη ούτε από το ένα αποτέλεσμα θετικό ή αρνητικό. Αυτό που με χαροποιεί είναι ότι βλέπω ανταπόκριση και διάθεση από τα παιδιά να αλλάξουμε μια κατάσταση που προϋπήρχε. Πρέπει να δουλέψουμε στο αμυντικό μας κομμάτι και κάτω υπό πίεση να προσπαθούμε να κρατήσουμε τη μπάλα». 
Για την αλλαγή του Μάζουρεκ και τα μεταγραφικά: «Όσον αφορά το δεύτερο, αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε και θα αποφασίσουμε με τη διοίκηση το τι πρέπει να κάνουμε και θα αποφασίσουμε. Όσον αφορά την αλλαγή του Μάζουρεκ, ήθελα να δώσω περισσότερες βοήθειες στον Τσοκάνη γιατί έκανε αλλαγή ο Πανιώνιος τον Λάμπρου που είναι ένας παίκτης διεισδυτικός και δεν είχε τις βοήθειες ο Τσοκάνης από τον Φάρλει. Ξέρετε οι αλλαγές σε ένα παιχνίδι είναι κορώνα – γράμματα. Δε θα μείνω σε μία αλλαγή αν είναι πετυχημένη ή όχι αλλά στην προσπάθεια που βλέπω στις προπονήσεις να αλλάξουμε αγωνιστικά και βαθμολογικά την εικόνα μας».


http://www.sport-fm.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.