Τελευταια Νεα

13 Ιαν 2018

Δυσκολεύτηκε η Θύελλα ..... 4-2 τον Αμβρακικό

Αν και δυσκολεύτηκε η Θύελλα Παραβόλας κατάφερε να πάρει τους τρεις βαιθμούς της νίκης απέναντι στο φιλοξενούμενο Αμβρακικό Λουτρού κερδίζοντας με σκορ 4-2.
Η αναμέτρηση διεγείχθει σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω των βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στοβν αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 8' προηγήθηκαν με κεφαλια΄του Λευτέρη Σταμάτη. Στο 38' ο Αλ Γιουσέφ με κοντινό πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Θύελλα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με αυτό το σκορ.
Με την έναρξη της επανάληψης και στο 48' ο Σπανός έβαλε ξανά στο παιχνίδι τον Αμβρακικό μειώνοντας σε 2-1. Στο 67' ο Μπλέτσας από δεξιά έβγαλε σέντρα η μπάλα βρήκε τον Καρούλη και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι αντέφδρασαν και στο 71' μείωσαν σε 3-1 με γκολ του Καραούλη.
Ο Μπλέτσας με ένα εκπληκτικής ομορφιάς γκολ καθώς έκανε σουτ από τα 35 μέτρα περίπου και έστειλε τη μπάλα στο δεξί <<Γ>> του Βασιλόπουλου διαμορφώνοντας στο 81' το τελικό 4-2.

Θύελλα Παραβόλας (Ανδρ. Κονδύλης): Μπαλάσκας, Μπλέτσας, Κόκκαλης, Ξανθόπουλος Ελ., Βασιλείου (68' Τοπαλίδης), Ντίνος, Ρεπανίδας (85' Κονδύλης), Ράπτης, Σταμάτης Ελ., Αυγέρης, Αλ Γιουσέφ (83' Ξανθόπουλος Π._
Αμβρακικός Λουτρού (Δημ. Τσιτσομήτσος): Βασιλόπουλος, Αυγέρης (85' Τσιλίκης), Ζίγκηρης, Φονιάς, Καραούλης (85' Διαμάντης), Παπανίκος , Παγώνης (85' Yzeiraj), Ρόκος, Σπανός, Θώδης (46' Σαπλαούρας), Γουρούνας







« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.