Τελευταια Νεα

7 Ιαν 2018

Συνέχισε με νίκη η Δόξα.... 3-0 τους Άτλαντες

Ποιό δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ (3-0)  η Δόξα Καινουργίου κέρδισε τους Ατλαντες Αγρινίου.
Στο 29' η Δόξα προηγήθηκεόταν ο Λιούλιος από δεξιά έβγαλε τη συρτή σέντρα και ο Ζαφείρης από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα του Μορβάν για το 1-0.
Στο 40' σουτ του Αλ. Κόκκαλη ο Μαρβάν απέκρουσε με τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνουν οι αμυντικοί.. Στο 52' ο Σ.Τζωρτζόπουλος εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να βρίσκει στην πάνω πλευρά  του οριζόντιου δοκαριού και να καταλήγει άουτ.
Στο 80' ο Κωνσταντίνου έκανε τη σέντρα από αριστερά ο Γιώτης δεν κατάφερε να πάρει τηβν κεφαλιά η μπάλα έφτσαε στον αφύλακτο Dollenga που από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 86'  όταν ο Ζαφείρης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Γιώτης έπιασε εξαιρετική κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μορβάν.

Δόξα (Τάσος Σπαής) :Κόκκαλης Χρ., Αυγέρης, Τζωρτζόπουλος Σ., Στρεμμένος (71' Κωνσταντίνου) ,Καγιάντζας, Δάρλας, Dollenga, Μπλάνης, Λιούλιος (55' Γιώτης), Ζαφείρης, Κόκκαλής Αλ.
Άτλαντες (Αντώνης Τσιμπιδάκης) : Μορβάν, Μακρής, Τσαμπάκης, Ρεντζέπης, Άκυρος, Κερασιώτης, Κύριος, Αντωνόπουλος, Κορέτσης, Πεσλής Λ.(79' Προδρομίτης), Καρδαράς(68' Θώδης)


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.