Τελευταια Νεα

28 Ιαν 2018

Νίκη για ΑΟ Ελαιοφύτου...2-0 τον Αλυζιακό Μύτικα

Με σκορ 2-0 επιβλήθηκε ο ΑΟ Ελαιοφύτου τπυ πρωτοπόρου του ομίλου Αλυζιακού Μύτικα.
Με το καλημέρα και στο 1ο λεπτό ο Αυδής έδωσε το προβάισμα στους γηπεδούχους και στο 55' ο Καρανταλής διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Στο 91´ μετά από μια μίνι σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπισμπίκης από το Ελαιόφυτο και ο Ταμπάκης από τον Αλυζιακό.
Στο σημείο αυτό είχαμε μικρή διακοπή. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι παίκτες και των δυο ομάδων επισήμαναν στον διαιτητή κ. Τσαμπά ότι κάνει λάθος με την αποβολή του Ταμπάκη, διότι πήγε να ηρεμήσει τους παίκτες, αλλά επέμεινε στην αρχική του απόφαση.
ΑΟ Ελαιοφύτου: Καϊπανος Β., Σαλωμίδης, Βασιλείου, Καϊπανος Γ., Σαπλαούρας, Μπισμπίκης, Πεταρούδας, Καρανταλής (Βιολιντζής) , Κοκοσούλας, Αυδής (Βασιλείου Θ.), Μολώνης (Τσινιάς).
Αλυζιακός Μύτικα: Προδρομίτης, Κατσαούνης Σ., Μαρουσάκης (Καραγιώργος), Παπανίκος, Αποστολάκης Σ., Σκαρογιάννης Δ., Κατσιμπίρης, Κατσαούνης Δ., Ταμπάκης, Α[ποστολάκης α., Μαρούλης (Σκαρογιάννης)





« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Ο τσαμπας είναι ότι χειρότερο υπάρχει στη διαιτησία της Αιτωλοακαρνανίας ,όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι αλλά αυτός είναι ο χειρότερος όλων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.