Τελευταια Νεα

16 Δεκ 2017

Πέρασε με νίκη από τον Αράκυνθο ο Αμβρακικός

Σε ένα λασπωμένο αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχής ο Αμβρακικός Λουτρού πήρε πολύτιμη νίκη καθώς επιβλήθηκε του γηπεδούχου Αράκυνθου Αράκυνθου Ματαράγκας με σκορ 2-1.
Στο 6' ο Βδουκάκης βρήκε τον Ευθυμίου που έκανε σουτ από πλάγια δεξιά στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
Ο Αράκυνθος πήρε το προβάδισμα στο 11' όταν ο Βδουκάκης από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Ευθυμίου πήρε κεφαλιά προς τα πίσω και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στασινού για το 1-0.
Ο Αμβρακικός προσπάθησε να ισοφαρίσει και στο 18' από βαθιά μπαλιά ο Σαπλαούρας βγήκε στην κόντρα με τον Καραδήμα να κάνει έξοδο να προσπάθεί να διώξει με τα πόδια με τη μπάλα να κοντράρει στον επιθετικό του Αμβρακιού αλλά με δεύτερη προσπάθεια να απομακρύνει ο τερματοφύλακας του Αρακύνθου.
Στο 25' ο Παπαδόπουλος έκανε την παράλληλη σέντρα από αριστερά ο Στασινός απομάκρυνε προ του Ευθυμίου με τη μπάλα να φτάνει στον Αλεξανδρή που έκανε το σουτ και η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, έφτασε στον Βδουκάκη που επιχείρησε και αυτός σουτ με την ίδια κατάληξη. 
Στο 26' και στο 28' ο Αράκυνθος με τον Ευαγγελόπουλο έψαξε το δεύτερο γκολ αλλά το φάουλ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ και το σουτ μπλόκαρε ο Στασινός αντίστοιχα.
Ο Αμβρακικός συνέχισε να ψάχνει την ισοφάριση και στο 35' έχασε σημαντική ευκαιρία όταν ο Γουρούνας βγήκε από πλάγια δεξιά μόνος με τον Καραδήμα, έκανε το πλασέ στέλνοντας τη μπάλα από την απέναντι πλευρά άουτ. Στο 38' σε σέντρα του Marciclen ο Σαπλαούρας έπιασε κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι πάνω από τα δοκάρια του Καραδήμα και άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σστην ισοφάριση στο 40' όταν σε σέντρα του Γουρούνα οι αμυντικοί του Αράκυνθου δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Marciclen με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 41' σε σέντρα του Βδουκάκη η κεφαλιά του Ευαγγελόπουλου εξουδετερώθηκε από τον Στασινό. 
Στην επανάληψη η βροχή δυνάμωσε με αποτέλεσμα να δυσκολεύει τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.
Ο Αμβρακικός στο 60' με σουτ του Γουρούνα  μέσα από την περιοχή και πλάγια δεξιά προηγήθηκε με 1-2.
Ο Αράκυνθος προσπάθησε να ισοφαρίσει με τον Αμβρακικό να αμύνεται και να κηνυγάει το τρίτο γκολ στην κόντρα.
Στο 70' το σουτ του Χαραλάμπους πέρασε άουτ και στο 85' οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική εθκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Κουζέλης βρήκε τον Ζαπαντιώτη μέσα στην περιοχή αυτός έλανε μια ντρίπλα και επιχείρησε σουτ από το σημείο του πέναλτι στέλνοντας τη  μπάλα άουτ.

Αράκυνθος (Σπ.Μπούρδος): Καραδήμας, Ιορδανίδης (67' Κουζέλης), Ευαγγελόπουλος, Χαραλάμπους, Κουρσάρης, Αλεξανδρής, Μπανάκας, Ζαπαντιώτης, Παπαδόπουλος, Βδουκάκης, Ευθυμίου
Αμβρακικός (Δ.Τσιτσομήτσος): Στασινός, Αυγέρης, Ζίγκηρης, Φονιάς, Καραούλης, Θώδης, Γουρούνας (90' Μπέκος), Ρόκος, Σαπλαούρας, Σπανός, Marciclen

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.