Τελευταια Νεα

21 Δεκ 2017

Χιμένεθ: Σήμερα κάναμε μεγάλο παιχνίδι

Αποθέωσε τους παίκτες του όχι μόνο για τη νίκη στο Αγρίνιο αλλά και για τη συνολική δουλειά τους ο Χιμένεθ, ο οποίος στάθηκε στις απουσίες αλλά και στο ότι η ΑΕΚ βρίσκεται και στις τρεις διοργανώσεις.
Απόλυτα ικανοποιημένος κυρίως για την εικόνα που είχε η ΑΕΚ κατά την επικράτησή της κόντρα στον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο τεχνικός της Ένωσης, τόνισε πως παρότι υπάρχουν πολλά προβλήματα τραυματισμών, η ομάδα έχει καλό πρόσωπο κάτι που οφείλεται στη σκληρή δουλειά των ποδοσφαιριστών του. 
«Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του. Όπως και οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας που όταν παίζουν με την ΑΕΚ προσπαθούν να αλλάξουν το σύστημα τους για να μας αντιμετωπίσουν, μου φαίνεται μια καλή ομάδα, απλά σήμερα κάναμε πολύ μεγάλο παιχνίδι. Πάντα γίνεται κριτική στην ομάδα που χάνει, αλλά αξίζει και η ομάδα που κερδίζει. 

Τελειώνει το 2017 για την ΑΕΚ και θέλω να πω κάτι σημαντικό. Σήμερα έπαιξε μια ομάδα που σε σχέση με την ομάδα που είχε ξεκινήσει στην αρχή της σεζόν, έλειπαν οχτώ παίκτες. Ο κόσμος πιέζει ότι πρέπει να τα κερδίσουμε όλα. Αυτό που κάνουμε είναι να προσπαθούμε, είμαστε περήφανοι με σεβασμό στη δουλειά μας. Σήμερα κάναμε μεγάλο παιχνίδι.Αν συγκρίνουμε ενδεκάδες αρχή και τώρα, πάντα λείπουν εξι-επτά παίκτες, οπότε βγαίνει αυτή η καταπληκτική δουλειά που κάνουν οι ποδοσφαιριστές. Είμαστε με τόσες απουσίες ζωντανοί και στις τρεις διοργανώσεις. Ο Παναιτωλικός τώρα θα ζητήσει εκδίκηση στο πρωτάθλημα. Δεν αλλάζω τη νίκη με μια νίκη στο πρωτάθλημα, μια ομάδα σαν την ΑΕΚ μπαίνει πάντα να κερδίσει, αλλά υπάρχει και ο αντίπαλος κάθε φορά». 
http://www.sport-fm.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.