Τελευταια Νεα

8 Δεκ 2017

Καλά νέα για τα γήπεδα Καινουργίου, Λεπενούς και ΔΑΚ απο τον Υφυπουργό κ. Βασιλειάδη

Εξελίξεις στο θέμα προβληματικών γηπέδων σε περιοχές του Δήμου Αγρινίου ανακοίνωσε από το Αγρίνιο ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γεώργιος Βασιλειάδης.

Ο κ.Βασιλειάδης με αφορμή τα εγκαίνια του Κλειστού Αθλητικού Κέντρου στο Αγρίνιο (περιοχή Αερογέφυρας), ήταν ομιλητής σε ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημοτική Παράταξη του Δημήτρη Τραπεζιώτη, "Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα-Πολίτες σε Δράση".
Ο κ.Τραπεζιώτης κατά τον χαιρετισμό ανέφερε μεταξύ άλλων τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν στις αθλητικές υποδομές του Δήμου Αγρινίου με ονομαστική αναφορά στο γήπεδο του Καινουργίου και της Λεπενούς.
Στην συνέχεια ο κ.Βασιλειάδης,ανακοίνωσε ότι σε συμφωνία με τον Δήμο Αγρινίου, το γήπεδο Καινουργίου,το γήπεδο Λεπενούς και ο χλοοτάπητας του Δ.Α.Κ,θα ενταχθούν σε πρόγραμμα έργων προϋπολογισμού 350.000 ευρώ ,στο τέλος του 2017 ή στις αρχές του 2018.
Όπως είπε ελπίζει τα έργα να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2018.

Στην συζήτηση συμμετείχαν Φορείς, Σύλλογοι και πολίτες που ενδιαφέρονται και ασχολούνται με τον αθλητισμό,εκπρόσωποι φορέων και οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Αιτ/νιας Μαρία Τριανταφύλλου και Γιώργος Βαρεμένος.
http://kainourgiopress.blogspot.gr/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.