Τελευταια Νεα

2 Δεκ 2017

Έφυγε με το τρίποντο από το Κομπότι ο Νέος Αμφίλοχος


Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Νέος Αμφίλοχος κέρδισε στο Κομπότι το Σκουφά με σκορ 1 - 0. Αυτή ήταν η 6η νίκη για την ομάδα του Λάκη Παπαχρήστου, που ανέβηκε στους 18 βαθμούς και βρίσκεται με παιχνίδι περισσότερο στη 2η θέση.
Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων ο Νέος Αμφίλοχος εμφανίστηκε αρκετά καλός και κατάφερε να πάρει τη νίκη με "χρυσό" σκόρερ για ακόμα μία φορά τον Αποστόλη Τσιούνη. Ο έμπειρος επιθετικός με ατομική ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή στο 60ο λεπτό πέτυχε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση.

ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ (Ηλίας Μαγκάκης): Παπαχρήστος, Χριστογιάννης, Παπαγιάννης, Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης, Παππάς, Μαγκάκης, Παρράς (63' Τασσός), Δήμος (75' Θροδωρής), Ασπροποταμίτης (75' Κακιώνης).

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Λάκης Παπαχρήστος): Μανιάτης, Καλοκαίρης, Κορομηλάς, Κοκώνης, Μπεκατώρος, Ζοτάι, Τσιούνης Α, Κοντογιάννης (57' Κολοβάκης (89'Νικολογιάννης)), Τόσκα, Νάκος (88' Τσιούνης Π.), Κούσης (81' Μακρής).

ρεπορτάζ, φωτογραφία: Ηλίας Νακόπουλος













« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.