Τελευταια Νεα

28 Δεκ 2017

Τον θέλει και η Κέρκυρα

Οι μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας είναι στα πόδια του και περιμένουν την τελική του απάντηση... Ο λόγος για τον Μάρκο Μαρκόφσκι, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και για 1-2 μέρες κοιτά μήπως βρει κάτι στο εξωτερικό.

Έως τώρα ο Λεβαδειακός του έχει κάνει την καλύτερη πρόταση και ακολουθούν κατά -οικονομική- σειρά αυτές των Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμίας. Η Κέρκυρα πιθανότατα δεν μπορεί να ακολουθήσει κανέναν, αλλά είπε να μπει και εκείνη στο κόλπο.

Τηλεφώνημα έγινε, ο παίκτης ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον, ενώ και οι πιο παλιοί τον πήραν για να τον ψήσουν να γυρίσει στο νησί. Εκείνος εξήγησε ότι έχει καλές αναμνήσεις, του αρέσει η ζωή στο νησί, αλλά δεν θα είναι εύκολο να καταλήξει εκεί.

Μπορεί πρόσφατα να αποκτήθηκε ο Μυτίδης, αλλά ο Μαρκόφσκι θεωρείται ξεχωριστή περίπτωση. Ούτως ή άλλως, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες το να υπάρχει μία αποχώρηση επιθετικού από τους Επτανήσιους αν και αυτό που θέλει ο Σάκης Τσιώλης, είναι να δει λίγο το ρόστερ για 4-5 μέρες πριν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.
a-sports.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.