Τελευταια Νεα

14 Δεκ 2017

Μήτσου: Aποκτήσαμε σιγουριά και έχουμε θετική ενέργεια για να συνεχίσουμε

Ο Δημήτρης Μήτσου ήταν ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου  που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. 
Ο 27χρονος forward αναφέρθηκε στις δύο συνεχόμενες νίκες, στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Καβάλα εκτός έδρας, στην παρουσία του κόσμου, στις αλλαγές που έφερε ο Γιάννης Διαμαντάκος αλλά και στην προσωπική του απόδοση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μήτσου:
Δημήτρη οι δύο συνεχόμενες νίκες έχουν αλλάξει το κλίμα στην ομάδα;
Σίγουρα μετά από το άσχημο ξεκίνημα, που μας επηρέασε ψυχολογικά, αυτές οι δύο νίκες σε συνδυασμό με την καλή εικόνα έχουν αλλάξει το κλίμα. Στο χρόνο που είχαμε μετά τον ερχομό του κόουτς Διαμαντάκου αποκτήσαμε σιγουριά και έχουμε θετική ενέργεια για να συνεχίσουμε και να πετύχουμε όσο γίνεται περισσότερα θετικά αποτελέσματα.
Ακολουθεί το παιχνίδι με την Καβάλα εκτός έδρας. Η καλή ψυχολογία θα είναι το “όπλο” σας στη συγκεκριμένη αναμέτρηση;
Το “όπλο” και η φιλοσοφία της ομάδας μας είναι η άμυνα και η καλή προετοιμασία στην προπόνηση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, για να φτάσουμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Από εκεί ξεκινάμε. Σίγουρα οι δύο συνεχόμενες νίκες μας δίνουν ψυχολογία, αλλά δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τον ενθουσιασμό, καθώς πρέπει να αφήνουμε πίσω το προηγούμενο παιχνίδι και να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο. Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα με μια ομάδα που είναι στις πρώτες θέσεις και το έργο μας δε θα είναι εύκολο.
Στο περασμένο παιχνίδι με τους Τιτάνες Παλαμά ο κόσμος παρά το άσχημο ξεκίνημα ήταν δίπλα στην ομάδα. Πως κρίνεις το γεγονός αυτό;
Πρέπει να πω ότι με εξέπληξε η παρουσία του κόσμου στο συγκεκριμένο παιχνίδι, γιατί τα αποτελέσματά μας δεν ήταν καλά. Ο κόσμος δείχνει ότι αγαπάει την ομάδα, την στηρίζει και δεν ξεχνάει τις όμορφες στιγμές που του έχουμε χαρίσει. Στα καλά και στα άσχημα ο κόσμος μας στηρίζει. Αυτό είναι ένα γεγονός που μας χαροποιεί όλους και δεν το συναντάς συχνά.
Ήσουν από τους παίκτες που έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον κόουτς Διαμαντάκο. Ποιες είναι οι αλλαγές που έχει κάνει αυτές τις δύο εβδομάδες και σε τι βαθμό πιστεύεις ότι έχουν γίνει αυτές με βάση την εικόνα που θέλει να φτάσει η ομάδα;
Ο κόουτς Διαμαντάκος δίνει μεγάλη έμφαση στην άμυνα, στην πειθαρχία και στις λεπτομέρειες που χρειάζεται μια ομάδα. Έχουμε κατανοήσει αρκετά πράγματα από αυτά που θέλει μέσα στο γήπεδο, όμως έχουμε πολύ δουλειά ακόμη για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Και φυσικά πρέπει να έχουμε διάρκεια για να βρεθούμε ψηλά.
Πως κρίνεις την προσωπική σου απόδοση μέχρι τώρα;
Σίγουρα δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου σε κάποια παιχνίδια. Σημασία όμως έχει στον αθλητισμό να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να βλέπουμε τα λάθη μας και να τα διορθώνουμε. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και το σημαντικό είναι η ομάδα να φτάνει στη νίκη. Αν αυτό συνοδεύεται και με καλή εμφάνιση σίγουρα είναι ότι καλύτερο. Εγώ θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι για να φτάσει η ομάδα στο στόχο της.



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.