Τελευταια Νεα

2 Δεκ 2017

Απαγορεύτηκε η είσοδος του aitosports.gr στον αγώνα Α.Ε. Μεσολογγίου - Απόλλων Θέρμου 1957

Το παιχνίδι Α.Ε. Μεσολογγίου - Απόλλων Θέρμου 1957 δε θα έχει την κάλυψη και την προβολή από τα μέσα του Νομού μας, καθώς κάποιοι παράγοντες που προφανώς επιθυμούν την ενημέρωση που θέλουν αυτοί δεν επέτρεψαν στο συνάδελφο της ιστοσελίδας aitosports.gr Μιχάλη Δημητρίου να εισέλθει στο ΔΑΚ Μεσολογγίου. Παρότι ο συνάδελφος επέδειξε τη διαπίστευσή του ορισμένοι παράγοντες του απαγόρευσαν την είσοδο, κάτι το οποίο θα πρέπει να εξετάσει η ΕΠΣΝΑ, καθώς η ίδια έχει εκδώσει τις διαπιστεύσεις. Υπάρχουν ερωτήματα σαφώς για την απόφαση, αλλά και για το τι θα γίνει στη συνέχεια και αν η Ένωση θα έρθει έστω και μία φορά να εξηγήσει για ποιο λόγο υπάρχουν οι συγκεκριμένες διαπιστεύσεις, καθώς ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εμείς συνεργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια με την ιστοσελίδα aitosports.gr και το Μιχάλη Δημητρίου και φυσικά είμαστε δίπλα του σε οποιαδήποτε απόφασή του για την κάλυψη συγκεκριμένων ομάδων.

Σας παραθέτουμε το κείμενο του Μιχάλη Δημητρίου και της ιστοσελίδας aitosports.gr για όσα συνέβησαν πριν την έναρξη του αγώνα.

Έζησα να το βιώσω και αυτό…

Ήταν 20 Μαΐου του 2012 όταν μαζί με την πολύ καλή μου φίλη Βίκυ καταφέραμε να υλοποιήσουμε μια σκέψη που είχαμε από καιρό ώστε να δημιουργήσουμε το www.aitosports.gr.
Η δημιουργία της ιστοσελίδα είχε ως μοναδικό στόχο την ανάδειξη και προβολή των δραστηριοτήτων των αθλητικών σωματίων της Ι.Π Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής όπως όλοι γνωρίζεται.
Όπως κάθε Σάββατο που υπάρχει παιχνίδι της Α΄ Κατηγορίας σε ένα από τα δυο γήπεδα του Μεσολογγίου ΔΑΚ – Ενωσιακό έγινε η απέριττη προεργασία ώστε να δώσω το παρόν παρά τις αντίξοες συνθήκες (βροχή – αέρας) στο παιχνίδι της ΑΕ Μεσολογγίου με τον Απόλλων Θέρμου 1957. Μόλις έφτασα στην είσοδο του ΔΑΚ όπου διεξάγονταν η αναμέτρηση της ομάδας στον ελέγχω των εισιτήριων ήταν ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Κατσάνος και ο γραμματέας κ. Παπανικολάου στους οποίους υπέδειξα την διαπίστευση μου για να εισέρθω στο γήπεδο. Όταν έγινε ο απαραίτητος έλεγχος και μου επιστραφεί η κάρτα και ετοιμαζόμουν ώστε να μπω μέσα στο γήπεδο  μου ανακοινώθηκε από γραμματέα της ομάδας κ. Παπανικολάου ότι δεν μου επιτρέπει την είσοδο ώστε να μπορέσω να καλύψω την αναμέτρηση.
Επειδή όλα αυτά διαδραματιζόντουσαν ενώ εκείνη την ώρα ήμουν πάνω σε ποδήλατο κρατώντας ομπρέλα λόγω της βροχής αποχώρισα από το γήπεδο.
Με την επιστροφή μου στο σπίτι μου και ενώ όπως ήταν λογικό η βροχή είχε κάνει τη δουλεία της, επικοινώνησα με τον παρατηρητή του αγώνα κ. Καπλανίδη ώστε να ενημερώσω για το συμβάν καθώς διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος είναι η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και όχι οποιαδήποτε ομάδα.
Μετά την ενημέρωση του παρατηρητή του αγώνα για το γεγονός και σε επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μπιλάλη με ενημέρωσε ότι η είσοδος είναι ανοιχτή και ότι θα μπορούσα να παραβρεθώ εφόσον το ήθελα, κάτι το οποίο και δεν έγινε φυσικά.
Και έρχομαι και ρωτώ εγώ, μπορείτε να μου πείτε για ποιο λόγο κύριοι της ΑΕΜ δεν μου επιτράπηκε σήμερα η είσοδος στο γήπεδο από μέλος της διοίκησης σας. Το ΔΑΚ Μεσολογγίου είναι ιδιοκτησία της ομάδας και απαγορεύει την είσοδο σε όποιον επιθυμεί και θέλει να παρευρέθη  για να κάλυψη η να παρακολουθήσει έναν αγώνα της ομάδας του Μεσολογγίου.
Όλα τα παραπάνω έχουν έναν και μοναδικό λόγο, την ενημέρωση όλων αυτών που τόσα χρόνια είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν στο αγώνα για καθημερινή ενημέρωση μέσα από τον παλμό των γεγονότων – αγώνων – αθλητικών εκδηλώσεων και όχι από τον καναπέ του σπιτιού μας.

Με εκτίμηση

Δημητρίου Μιχαήλ 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.