Τελευταια Νεα

18 Νοε 2017

Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή και Αρκουμάνη για τον ψυχωμένο Αστέρα Αγρινίου

Με δύο γκολ του Θύμιου Αρκουμάνη ο Αστέρας Αγρινίου κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει την νίκη με 2-1 απέναντι στην ομάδα της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, που είχε προηγηθεί με τον Αντωνόπουλο.
Μοιρασμένο και δυνατό παιχνίδι, αλλά με λιγοστές καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό ο Κώστας Αντωνόπουλος με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ζιάκκα στο δεύτερο δοκάρι και κεφαλιά γέμισμα του Χολιασμένου. Η ισοφάριση στο 25ο λεπτό φέρει τη σφραγίδα του Θύμιου Αρκουμάνη, καθώς μετά από γέμισμα στην περιοχή του Σπυρόπουλου, κατεβάζει με υπέροχο τρόπο τη μπάλα και με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα του Τσιάμη.
Οι φιλοξενούμενοι στο 65ο λεπτό έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Αντωνόπουλος δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη του διαιτητή Ματσούκα για δυνατό φάουλ πάνω στον Σπυρόπουλο.
Το νικητήριο γκολ πέτυχε και πάλι ο Θύμιος Αρκουμάνης, καθώς μετά από κάθετη πάσα του Πατσέα πετάχτηκε πίσω από την άμυνα των φιλοξενουμένων προλαβαίνοντας αμυντικούς και τον Τσιάμη, που βγήκε να αποκρούσει και με ψηλοκρεμαστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Το φιλμ του αγώνα.

10′ Γκολ. Κόρνερ από δεξιά του Ζιάκκα, η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι εκεί ο Χολιασμένος με κεφαλιά την στέλνει προς την εστία και βγάζει πάσα στον Αντωνόπουλο μέσα στη μικρή περιοχή που με νέα κεφαλιά την στέλνει στα δίχτυα του Πεσλή.
14′ Σουτ του Αντωνόπουλου από το ύψος της περιοχής καταλήγει άουτ.
17′ Κεφαλιά πάσα του Αντωνόπουλου στο Ζιάκκα, που πιάνει νέα κεφαλιά και μπλοκάρει ο Πεσλής.
25′ Γκολ. Γέμισμα του Σπυρόπουλου στην περιοχή, εκεί ο Αρκουμάνης κατεβάζει ωραία την μπάλα και με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα του Τσιάμη.
28′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αρκουμάνη μπλοκάρει ο Τσιάμης.
30′ Κόρνερ του Ζιάκκα από δεξιά η μπάλα φτάνει στο Μαντόγλου που πιάνει το σουτ άουτ.
39′ Αντεπίθεση από δεξιά για την ΑΕΚ με τον Παπαϊωάννου να προλαβαίνει την έξοδο του Πεσλή και να πλασάρει αλλά η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ.
44′ Πλασέ του Αρκουμάνη άουτ.
48′ Πάσα του Γιάννη Νικολόπουλου στο Ντόνι που πιάνει συρτό διαγώνιο σουτ και η μπάλα καταλήγει άουτ.
61′ Διώξιμο του Τσιάκαλου η μπάλα κοντράρει στο σώμα του Ντόνι και πάει προς την εστία, ο Πεσλής με υπερένταση την διώχνει πλάγια και φτάνει στο Γιάννη Νικολόπουλο που πιάνει συρτό σουτ από τη γωνία της μικρής περιοχής και καταλήγει στην απέναντι πλευρά της εστίας άουτ.
86′ Γκολ. Κάθετη του Πατσέα στην πλάτη της άμυνας εκεί ο Αρκουμάνης προλαβαίνει τους αμυντικούς και τον Τσιάμη, που βγήκε να αποκρούσει και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
91′ Κόρνερ Ζιάκκα κεφαλιά του Χολιασμένου η μπάλα καταλήγει άουτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Νίκος Κοκώνης): Πεσλής, Γιαννοκώστας (75′ Παπούλιας), Μπόκας, Τζελτζές, Τσιάκαλος, Σπυρόπουλος, Κονιώσης, Κοκώνης Π. (60′ Παπαθανάσης), Πατσέας (90′ Κοκώνης), Αρκουμάνης, Γκρίζης (Πανάγος).

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Αποστόλης Μπαλτούμας): Τσιάμης, Καρδαράς, Τσιαμπούλας, Χολιασμένος, Παπαϊωάννου, Μαντόγλου, Νικολόπουλος Ι. (85′ Κολοβάκης), Αντωνόπουλος, Ντόνι (90′ Γράψας), Ζιάκκας, Κατσιμπίνης.

πηγή: agrinio24.com
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.