Τελευταια Νεα

26 Νοε 2017

Μεγάλη νίκη και πεντάδα για το Νέο Αμφίλοχο

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Νέος Αμφίλοχος κέρδισε με 3 - 0 την ΑΕΠ Καραγιαννίων και έφτασε τους 15 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας στον 3ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Λάκη Παπαχρήστου ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της και έφτασε στη νίκη επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις.
Ο Κοντογιάννης με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ και στο 36΄ μετά τη σέντρα του Κούση ο Αποστόλης Τσιούνης με κεφαλιά έκανε το 2 - 0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο 65΄ ο Αποστόλης Τσιούνης βγήκε στην αντεπίθεση και με πλασέ έκανε το 3 - 0, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο όμως στο σουτ του Νάκου στο 67ο λεπτό η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Λάκης Παπαχρήστος): Μανιάτης, Καλοκαίρης, Κορομηλάς (80΄ Παγώνης), Κοκώνης Μαλής, Κολοβάκης (Μπεκατώρος), Τσιούνης Α., Κοντογιάννης (78' Ζοτάι), Τόσκα, Νάκος (81' Νικολογιάννης), Κούσης.

ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ (Γιάννης Σαμαράς): Κοτταρίδης, Σβίρος, Χατζηκωνσταντίνου (53' Παπουτσίδης), Πασχαλίδης, Ιττής, Μετικάνος, Βurbujan (78' Σαρηγιαννίδης), Παπαδόπουλος (53' Δημητριάδης), Μπατμάς, Σαββούδης (78' Παπαγαθονίκου), Χαματάι.

ρεπορτάζ, φωτό: Ηλίας Νακόπουλος
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.