Τελευταια Νεα

12 Νοε 2017

Γι'άννης Καραμπούλης: Προσπαθώ να μετριάσω την πικρία των παικτών μου

Στο olatagoal.gr μίλησε ο τεχνικός του Πανοχθιακού Γιάννης Καραμπούλης μετά το τέλος της  εντός αναμέτρησης της ομάδας με τον Απόλλωνα Θέρμου.
Ο νεαρός τεχνικός εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
θα ηθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την υπερπροσπάθεια και να τους ζητησω συγνώμη για την απόδοση της διαιτησίας. Ο διαιτητής του αγώνα έκρινε το αποτέλεσμα. Ενω προηγουμασταν 1-0 έδωσε δυο κόκκινες, η μια ειδικα ήταν επειδή παίχτης μου έβγαλε τις καλαμιδες του ενω είχε βγει ηδη αλλαγή!!!!! Μετα απο την αστεία αυτη αποβολή έδωσε δυο πέναλντι,το ενα εκ των οποίων ήταν 3 μέτρα εκτός περιοχης τράβηγμα φανελας, και ενω ο παιχτης έμεινε όρθιος και ολοκλήρωσε το σουτ, γύρισε τη φαση πίσω και έδωσε πέναλντι.Οι ποδοσφαιριστές μου είναι παιδιά εργαζόμενα που έρχονται στο γήπεδο για να κανουν το κέφι τους και είναι ατιμο να αδικούνται καταφορα και να μην μπορούν να αντιδράσουν! Προσπαθώ να μετριασω τη πικρία των παιχτών μου για τη σημερινή αδικία και ακούω απτά παιδιά οτι θέλουν να σταματήσουν το ποδόσφαιρο εξαιτίας του. Εύχομαι ο συγκεκριμένος διαιτητής να βγει να ζητήσει μια συγνώμη, γιατί πανω απ' ολα είμαστε άνθρωποι.



« PREV
NEXT »

6 σχόλια

  1. Θέλουν να σταματήσουν οι παίκτες σας το ποδόσφαιρο λογω διαιτησίας κ.Καραμπουλη; Αναλογιστείτε λίγο καλύτερα τις κινήσεις σας και μη κρύβεστε πισω απο τη διαιτησία. Εξάλλου δεν ειναι η πρωτη φορα που αδικείται μια ομαδα πόσο μαλλον στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μάλλον θα εφαγες πάγκο γιαυτό και τα ζεις με το καραμπουλη

      Διαγραφή
    2. Ελα να μου δείξεις εσύ τι κινήσεις πρεπει να ακολούθησω ανωνυμε προπονητή του καφενείου. Γιάννης Καραμπούλης

      Διαγραφή
    3. Εσυ ανονυμε εισαι τρελος, δεν εξηγητε αλλιως.εδω ο αλλος τους εσφαξε και εσυ λες οτι ναναι

      Διαγραφή
  2. Έχει δίκιο ο προπονητής μας και λίγα λέει κάνουμε όλοι υπερπροσπάθεια να βοηθήσουμε την ομάδα και μερικοί διαιτητές κάνουν ότι θέλουν στο Μεσολόγγι μας άφησε με 8 παίκτες άδικα άντε προπονητές της εξέδρας γράφεται και σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμπαλε ανωνυμε,είναι πολυ καλος προπονητης ο Καραμπούλης.. Παιχτης της ομάδας εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.