Τελευταια Νεα

11 Νοε 2017

Με σόου Βασιλόγιαννη η Φλόγα... 6 - 1 τον Απόλλωνα Δοκιμίου

Με απόλυτο πρωταγωνιστή το Στέφανο Βασιλόγιαννη η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε με 6 - 1 τον Απόλλωνα Δοκιμίου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α΄ Κατηγορίας. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός σημείωσε τα πρώτα πέντε τέρματα της ομάδας του και την οδήγησε σε μια εύκολη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα που έκανε τραγικά λάθη στην άμυνα.
Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και στα 20 μόλις δευτερόλεπτα έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κοντοπάνο. Ο Απόλλωνας έμεινε ψηλά και προσπαθούσε να απειλήσει, όμως στο 8ο λεπτό ένα λάθος στην άμυνα και η επιμονή του Βασιλόγιαννη έφεραν το 1 - 0. Ο Κώστας Μπαλάφας έκανε το βολε, ο Κατερινόπουλος δεν κατάφερε με κεφαλιά να απομακρύνει και ο Βασιλόγιαννης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 21΄ ο Γιάννης Τσακανίκας γύρισε προς τον Κατερινόπουλο που δε μπορούσε να μπλοκάρει και ο Βασιλόγιαννης ξανά με κεφαλιά έκανε το 2 - 0. Στο 32΄ μετά από κεφαλιά του Νταλαπέρα η μπάλα βρήκε στο Μπούρο με το Λάμπρου να υποδεικνύει πέναλτι κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Απόλλωνα. Ο Βασιλόγιαννης ευστόχησε στην εκτέλεση κάνοντας το 3 - 0 και στο 42΄ ο ίδιος παίκτης πρόλαβε την έξοδο του Κατερινόπουλου και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 4 - 0. 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τη Φλόγα με το Σαλμά να εκτελεί το φάουλ πίσω από τη μεσαία γραμμή, η μπάλα πέρασε από το Μυλωνά και ο Βασιλόγιαννης με πλασέ έκανε το 5 - 0 στο 49΄. Δύο λεπτά αργότερα ο Δημητρίου είπε "όχι" σε σουτ του Βασιλόγιαννη και στο 77΄ ο Θύμιος Κοκώνης με κεφαλιά μείωσε σε 5 - 1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89ο λεπτό με σέντρα σουτ του Παντελή Παναγιωτόπουλου από δεξιά. 

Το φιλμ του αγώνα.

Πάσα του Νίκου Αθανασίου στον Κοντοπάνο που από δεξιά απέναντι από τον Κώστα Μπαλάφα σούταρε πάνω από το δοκάρι.
Πάσα του Κοντοπάνου στο Νίκο Αθανασίου που από δεξιά σουτάρει και αποκρούει ο Κώστας Μπαλάφας.
8΄ Γκολ. Βολέ του Κώστα Μπαλάφα ο Κατερινόπουλος βγαίνει από την περιοχή, όμως δε διώχνει σωστά με κεφαλιά και ο Βασιλόγιαννης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
21΄ Γκολ. Ο Γιάννης Τσακανίκας γυρίζει τη μπάλα στον Κατερινόπουλο που δε μπορεί να την πιάσει καθώς θα είναι έμμεσο και ο Βασιλόγιαννης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 0.
32΄ Κόρνερ του Σπύρου Νούλα κεφαλιά του Νταλαπέρα η μπάλα βρίσκει στο Μπούρο με το Λάμπρου να υποδεικνύει πέναλτι.
34΄ Γκολ. Ο Βασιλόγιαννης ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 3 - 0.
35΄ Γύρισμα του Βασιλόγιαννη στο Νταλαπέρα που κάνει το σουτ με τη μπάλα να περνάει άουτ.
38΄ Σουτ του Κοκώνη η μπάλα φεύγει πάνω από το δοκάρι.
42΄ Γκολ. Πλάγιο του Βασίλη Νούλα ο Κοτρότσος κάνει το τακουνάκι προς την περιοχή και ο Βασιλόγιαννης προλαβαίνει τον Κατερινόπουλο και με ψηλοκρεμαστό πλασέ κάνει το 4 - 0.
49΄ Γκολ. Φάουλ του Σαλμά η μπάλα περνάει από το Μυλωνά και φτάνει στο Βασιλόγιαννη που απέναντι από το Δημητρίου πλασάρει εύστοχα κάνοντας το 5 - 0.
50΄ Σουτ του Καμμένου απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Κώστας Μπαλάφας.
51΄ Πάσα του Σπύρου Νούλα στο Βασιλόγιαννη που απέναντι από το Δημητρίου σουτάρει με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
60΄ Φάουλ του Καμμένου ο Κώστας Μπαλάφας διώχνει σε κόρνερ.
67΄ Σουτ του Κοτρότσου η μπάλα φεύγει πάνω από το δοκάρι.
72΄ Σουτ του Γιαννακά από πλάγια δεξιά έδιωξε σε κόρνερ ο Κώστας Μπαλάφας.
77΄ Γκολ. Φάουλ του Φώτη Μπαλάφα κεφαλιά του Κοκώνη η μπάλα βρίσκει στο αριστερό δοκάρι και περνάει τη γραμμή πριν την διώξει ο Κώστας Μπαλάφας 5 - 1.
89΄ Γκολ. Σέντρα σουτ του Παντελή Παναγιωτόπουλου από δεξιά η μπάλα στα δίχτυα 6 - 1.
90΄ Σέντρα σουτ του Γιάννη Τσακανίκα από δεξιά η μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και άουτ.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Γιώργος Γιάκος): Μπαλάφας Κ., Παναγιωτόπουλος, Νούλας Β., Στριμένος, Σάλμας, Ψηφής (61΄ Τσοπανάς), Νταλαπέρας (36΄ λ.τ. Μπρέσιακας), Κοτρότσος (68΄ Προβίδας), Σπυριλιώτης, Νούλας Σ., Βασιλόγιαννης (52΄ Κουσκούνης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Πάνος Τούρκας): Κατερινόπουλος (46΄ Δημητρίου), Τσακανίκας Ι., Μπούρος, Γαρούφης (46΄ λ.τ. Βαμβακάς), Μυλωνάς, Κοκώνης, Δαλαγιώργος, Αθανασίου Ν., Γιαννακάς (73΄ Γρηγοράκης), Καμμένος (61΄ Μπαλάφας Φ.), Κοντοπάνος.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.