Τελευταια Νεα

20 Νοε 2017

Νίκη για ΑΟ Χάλκειας με 3-0 επί της ΑΕ Οινιαδών (βίντεο)

Εύκολα επικράτησε ο Α.Ο. Χάλκειας των Οινιαδών με 3-0 στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής . 
Οι σκόρερς του αγώνα για την ομάδα της Χάλκειας το 1-0 ο Κάπο το 2-0 στο 38′, ο Νασόπουλος στο 47′ , ο Αδραχτάς στο 65′ το 3-0 και ο Παππάς θα μειώσει σε 3-1 στο 72′. Η φάση όμως που κέρδισε το χειροκρότημα ήταν το απίστευτο fair play του αρχηγού του Α.Ο. Χάλκειας Γιώργου Αλμπάνη που  σε υπόδειξη πέναλτι καθώς  ο Γκεζέπης θα πιάσει την μπάλα με τα χέρια του μέσα στη περιοχή θεωρώντας ότι έχει σταματήσει το παιχνίδι Έτσι λοιπόν ο αρχηγός   δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε η  υπόδειξη του διαιτητή με την βοήθεια του βοηθού του να καθαρίσει το παιχνίδι για την ομάδα του πολύ νωρίς και να κάνει το 3-0.
Α.Ο. Χάλκειας: Χασαπογιάννης,Ντούμας (70′ Μυλωνάς Χαρ.), Κυρίτσης Γρ. (46′ Νασόπουλος), Κάκκος Δ., Μυλωνάς Χρ., Κονίδας (66’ Δαδάνης), Αδραχτάς, Κάκκος Ν., Κάπο (72’Γιαβρούτας), Ψυχογιός, Αλμπάνης.
ΑΕ Οινιαδών: Κολιάτσας, Παπαγεωργίου (81’ Καμαριάδης),Βασιλείου( 63’ Ράπτης), Ελευθεράτος, Διονάτος, Ταφάνι (63’ Κουλούρης), Ανωγιάτης, Ρέκας, Γκεζέπης (79’Φιλιμέγκας), Ζαπάντης, Παππάς.



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.