Τελευταια Νεα

15 Νοε 2017

Μοιράστηκαν βαθμούς Απόλλων Θέρμου 1957 και Φλόγα Παλαιομάνινας

Στο ισόπαλο 0 - 0 έμειναν ο Απόλλων Θέρμου 1957 και η Φλόγα Παλαιομάνινας στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣΝΑ. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Γιώργου Γιάκου έφτασε τους 22 βαθμούς και απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή το Ναυπακτιακό Αστέρα, ενώ ο Απόλλωνας βρίσκεται στην 5η θέση με 18.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λίγες. Στο πρώτο ημίχρονο η Φλόγα προσπάθησε να απειλήσει νωρίς με τον Κούντρα να αποκρούει το σουτ του Σπύρου Νούλα στο 5ο λεπτό. Η Φλόγα στη συνέχεια διαμαρτύρεται για δύο φάσεις πρώτα στο 33΄ για υπόδειξη οφσάιντ στο Βασιλογιάννη και στη συνέχεια στο 35΄ για ανατροπή του Σπύρου Νούλα από τον Καλλιακμάνη μέσα στην περιοχή. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου στο φάουλ του Σπύρου Νούλα στο 43ο λεπτό η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με Καρβελά και Στεργίου με τη μπάλα όμως να καταλήγει άουτ και στις δύο περιπτώσεις. Ο Βασιλόγιαννης στη συνέχεια προσπάθησε να απειλήσει τον Κούντρα που όμως δε νικήθηκε και το 0 - 0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Το φιλμ του αγώνα.

Σουτ του Σπύρου Νούλα έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Κούντρας.
35΄ Η Φλόγα διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στο Σπύρο Νούλα από τον Καλλιακμάνη.
43΄ Φάουλ του Σπύρου Νούλα η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
53΄ Ο Καρβελάς από πλάγια θέση δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ.
59΄ Φάουλ του Στεργίου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
60΄ Σουτ του Βασιλόγιαννη απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Κούντρας.
69΄ Φάουλ του Βασιλόγιαννη η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
79΄ Σέντρα του Παναγιωτόπουλου ο Βασιλόγιαννης δεν έκανε καλό κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία να απειλήσει.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957 (Θανάσης Πρεβέντζας): Κούντρας, Καλλιακμάνης Δ., Κώης, Ρόκκος, Γιαννοκώστας, Αλπέντζος, Κούκος, Χρυσικός, Πελεκάνος (89΄ Αυδής), Στεργίου, Καρβελάς (86΄ Λάμπος).

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Γιώργος Γιάκος): Μπαλάφας, Νταλαπέρας Ν. (17΄ λ.τ. Κουσκούνης), Νούλας Β., Παναγιωτόπουλος Π., Σαλμάς, Ψηφής (74΄ Τσοπανάς), Μπρέσιακας (85΄ Προβίδας), Κοτρότσος (67΄ Νταλαπέρας Π.), Σπυριλιώτης, Νούλας Σ., Βασιλόγιαννης.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.