Τελευταια Νεα

16 Οκτ 2017

Αλλαγή προπονητή στις Ακαδημίες του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου

Αλλαγή προπονητή έχουμε στις Ακαδημίες του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου. Ο Βασίλης Ζαρκάδας αποχωρεί για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους και τη θέση του παίρνει ο Θανάσης Παπαθανασόπουλος. Ο νέος τεχνικός των Ακαδημιών του Α.Ο.Α. έχει περάσει από τη θέση και του προπονητή της πρώτης ομάδας και του προπονητή στα τμήματα Υποδομών.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Θανάση Παπαθανασόπουλου στις Ακαδημίες του Συλλόγου στη θέση του Βασίλη Ζαρκάδα.
Ο Βασίλης Ζαρκάδας για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους αποχωρεί από τις Ακαδημίες μας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο διάστημα που ήταν στην οικογένεια του Συλλόγου μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Ο νέος μας τεχνικός στις Ακαδημίες ο Θανάσης Παπαθανασόπουλος είναι ένας προπονητής που έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα μας. Για αρκετά χρόνια υπήρξε προπονητής τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των τμημάτων Υποδομής του Συλλόγου μας. Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.