Τελευταια Νεα

22 Οκτ 2017

Τελευταία προπόνηση πριν τα Φάρσαλα στον Αλμυρό για το Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου... ευχαριστεί τους υπεύθυνους η ομάδα

Την τελευταία της προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι στα Φάρσαλα έκανε το απόγευμα του Σαββάτου στον Αλμυρό η ομάδα του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου. Μοναδικό πρόβλημα για το Χρήστο Μυριούνη είναι η απουσία του τραυματία Φώτη Τάσσου που την Τετάρτη υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο. 
Η ομάδα με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Αλμυρού κύριο Αργύριο Ρούσσα, τη Διοίκηση του σταδίου και τον έφορο του Γ.Σ. Αλμυρού κύριο Γεώργιο Καραζούπη για την παραχώρηση του γηπέδου και τη φιλοξενία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την τελευταία της προπόνηση πριν τον αγώνα με το Γ.Σ. Φαρσάλων πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό Δημοτικό γυμναστήριο του Δήμου Αλμυρού η ομάδα μας. Ο προπονητής μας Χρήστος Μυριούνης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός του τραυματία Φώτη Τάσσου για το αυριανό παιχνίδι.
Η Διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί τον εντεταλμένο Σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Αλμυρού κύριο Αργύριο Ρούσσα για την παραχώρηση του γηπέδου, τη Διοίκηση του σταδίου και τον έφορο της ομάδας του Γ.Σ. Αλμυρού κύριο Γεώργιο Καραζούπη για τη φιλοξενία της ομάδας μας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.