Τελευταια Νεα

14 Οκτ 2017

Έσωσε το βαθμό στις καθυστερήσεις ο Απόλλων Δοκιμίου

Ισόπαλοι με σκορ 1 - 1 αναδείχτηκαν στο Δοκίμι ο τοπικός Απόλλωνας με τη Θύελλα Παραβόλας. Η ομάδα του Ανδρέα Κονδύλη προηγήθηκε με υπέροχο ανάποδο ψαλίδι του Πάνου Μπλέτσα στο 27ο λεπτό και ο Απόλλωνας ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με γκολ του Χρήστου Κορομηλά. Έτσι η Θύελλα ανέβηκε στους 8 βαθμούς και ο Απόλλωνας έφτασε τους 5 στο πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, όμως στις φάσεις που δημιούργησαν στο πρώτο εικοσάλεπτο δε νίκησαν τον Πριτσούλη. Στο 27΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ λίγο μπροστά από τη μεσαία γραμμή, το εκτέλεσε ο Αυγέρης με γέμισμα προς την αντίπαλη περιοχή και ο Μπλέτσας με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι έκανε το 0 - 1. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου δεν υπήρξε κάποια πολύ μεγάλη φάση και το 0 - 1 παρέμεινε στο τέλος του σαρανταπενταλέπτου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν και είχαν τις φάσεις, ενώ οι παίκτες της Θύελλας στις αντεπιθέσεις δε μπόρεσαν να απειλήσουν και να σημειώσουν δεύτερο τέρμα για να "κλειδώσουν" τη νίκη. Στο 48΄ ο Πριτσούλης έδιωξε το κοντινό πλασέ του Νίκου Αθανασίου, ενώ στο 65΄ και στο 68΄ ο Κοκώνης και ο Μπούρος αντίστοιχα με κοντινές κεφαλιές έστειλαν τη μπάλα άουτ. Στο 73΄ ο Νίκος Αθανασίου αμαρκάριστος από κοντά έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα ελάχιστα άουτ και στο 85΄ ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Δαλαγιώργου. Στο 92΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με το Μουρίκη να εκτελεί κόρνερ ο Αθανασίου έκανε τακουνάκι, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στο Χρήστο Κορομηλά που με κοντινό σουτ έκανε το 1 - 1.

Το φιλμ του αγώνα.

Φάουλ του Μπούρου από αριστερά η μπάλα περνάει από πολλά σώματα και ο Πριτσούλης αποκρούει στην αριστερή του γωνία.
Σέντρα του Γιάννη Τσακανίκα από δεξιά ο Νίκος Αθανασίου κάνει το τακουνάκι και η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
15΄ Μακρινό σουτ του Κοκώνη απέκρουσε ο Πριτσούλης.
16΄ Σουτ του Μανουσάκη από το ύψος της περιοχής απέκρουσε ο Πριτσούλης.
27΄ Γκολ. Φάουλ του Αυγέρη ο Μπλέτσας από το ύψος της περιοχής με ανάποδο ψαλίδι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 1.
42΄ Μακρινό σουτ του Αυγέρη απέκρουσε ο Κατερινόπουλος.
48΄ Ο Νίκος Αθανασίου από κοντά και αριστερά από το τέρμα πλασάρει, ο Πριτσούλης διώχνει και απομακρύνει ο Ράπτης.
58΄ Κόρνερ του Αυγέρη διώχνει δύσκολα σε νέο κόρνερ ο Κατερινόπουλος.
59΄ Σουτ του Γιαννακά από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή η μπάλα πάνω από το δοκάρι άουτ.
65΄ Κόρνερ του Νίκου Αθανασίου ο Κοκώνης με κοντινή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
68΄ Φάουλ του Κοκώνη κοντινή κεφαλιά του Μπούρου η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
69΄ Μακρινό σουτ του Κορομηλά η μπάλα έφυγε άουτ.
72΄ Φάουλ του Νίκου Αθανασίου κεφαλιά του Δαλαγιώργου απέκρουσε ο Πριτσούλης.
73΄ Σέντρα του Γιάννη Τσακανίκα από δεξιά ο Νίκος Αθανασίου με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
85΄ Φάουλ του Κοκώνη κεφαλιά του Δαλαγιώργου ελάχιστα άουτ.
92΄ Γκολ. Κόρνερ του Μουρίκη από δεξιά ο Νίκος Αθανασίου κάνει τακουνάκι στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα κοντράρει και φτάνει στο Χρήστο Κορομηλά που με σουτ από κοντά κάνει το 1 - 1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Πάνος Τούρκας): Κατερινόπουλος, Τσακανίκας Ι., Αθανασίου Δ. (50΄ Γρηγοράκης), Δαλαγιώργος, Μυλωνάς, Κοκώνης, Μανουσάκης (79΄ Μουρίκης), Μπούρος, Κορομηλάς, Γιαννακάς, Αθανασίου Ν.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ (Ανδρέας Κονδύλης): Πριτσούλης, Χονδρογιάννης, Σταμάτης Α., Βασιλείου, Παπαγιάννης (62΄ Τοπαλίδης), Κόκκαλης, Ρεπανίδας (80΄ Ζώγας), Ράπτης, Σταμάτης Ε. (95΄ Αλ Γιουσέφ), Αυγέρης (87΄ Λιάρος), Μπλέτσας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.