Τελευταια Νεα

1 Οκτ 2017

Στην ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου το τοπικό ντέρμπι

Η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου ήταν η νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟ Αγρινίου με σκορ 1 - 0. Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και κρίθηκε με το γκολ που πέτυχε με κεφαλιά στο 69ο λεπτό ο Κώστας Αντωνόπουλος.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν πολύ προσεκτικές στην άμυνα και οι δύο τερματοφύλακες απειλήθηκαν ελάχιστα. Σε δύο περιπτώσεις στο 29΄ και στο 32΄ ο Σαμαράς έκανε εύκολες επεμβάσεις σε σουτ των Τσιαμπούλα και Ντόνι αντίστοιχα και το 0 - 0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Ντζάνη για το ημίχρονο.
Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου οι τυπικά γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν και είχαν φάσεις με Ντόνι και Αντωνόπουλο με το Σαμαρά όμως να "καθαρίζει". Στο 55΄ και στο 57΄ ο Χρήστος Μακρής είχε δύο καλές στιγμές για τον ΠΑΟ Αγρινίου, ενώ στο 64΄ και στο 66΄ οι δύο ομάδες είχαν από μια ευκαιρία με Θανάση Μακρή και Πριτσούλη αντίστοιχα σε σουτ που πέρασαν ελάχιστα άουτ. Το "χρυσό" γκολ για την ΑΕΚ ήρθε στο 69΄ όταν ο Κατσιμπίνης έκανε τη σέντρα και ο Αντωνόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, όμως στην καλύτερη φάση τους ο Μπαλάσκας έδιωξε τη μπάλα σε σουτ του Χρήστου Χ. Γκουρνέλου στο 84΄ και οι "πρόσφυγες" κράτησαν μέχρι το τέλος το υπέρ τους σκορ και πανηγύρισαν τη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα.

20΄ Σουτ του Γιάννη Νικολόπουλου κόντραρε και πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι σε κόρνερ.
29΄ Ατομική ενέργεια του Τσιαμπούλα που σουτάρει και απέκρουσε ο Σαμαράς.
32΄ Μακρινό σουτ του Ντόνι απέκρουσε ο Σαμαράς.
51΄ Πάσα του Κώστα Νικολόπουλου στο Ντόνι που από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Σαμαράς.
53΄ Μακρινό σουτ του Αντωνόπουλου απέκρουσε ο Σαμαράς.
54΄ Ο Κώστας Νικολόπουλος από αριστερά κάνει το γύρισμα στο Ντόνι που από πλάγια πλασάρει άουτ.
55΄ Σουτ του Χρήστου Μακρή απέκρουσε ο Μπαλάσκας.
57΄ Γύρισμα του Στεφανίδη από αριστερά μονοκόμματο σουτ του Χρήστου Μακρή η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
64΄ Μακρινό σουτ του Θανάση Μακρή η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
66΄ Πάσα του Θωμά Παπαθανάση στον Πριτσούλη που σουτάρει με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το δοκάρι.
69΄ Γκολ. Σέντρα του Κατσιμπίνη από αριστερά ο Αντωνόπουλος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Σαμαρά κάνοντας το 1 - 0.
72΄ Ο Πριτσούλης πασάρει στο Θωμά Παπαθανάση που από πλάγια δεξιά σουτάρει άουτ.
73΄ Σουτ του Θανάση Μακρή η μπάλα περνά πάνω από το δοκάρι.
78΄ Κόρνερ του Χρήστου Χ. Γκουρνέλου ο Κρανιάς από κοντά δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
84΄ Σουτ του Χρήστου Χ. Γκουρνέλου έδιωξε ο Μπαλάσκας.

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Αποστόλης Μπαλτούμας): Μπαλάσκας, Καρδαράς, Κατσιμπίνης, Κολοβάκης, Παπαϊωάννου, Μαντόγλου, Αντωνόπουλος, Τσιαμπούλας, Ντόνι (89΄ Σωτηριάδης), Νικολόπουλος Κ. (93΄ Πελέκης), Νικολόπουλος Ι. (63΄ Μακρής Α.).

ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Βασίλης Βασιλόπουλος): Σαμαράς, Μουστάκας, Πάτσης, Αυγέρης (64΄ Πριτσούλης), Καράτσαλος, Γκουρνέλος Χ.Σ., Στεφανίδης, Γκουρνέλος Χ.Χ., Παπαθανάσης Δ. (46΄ Παπαθανάσης Θ.), Μακρής Χ., Τσιτσιβός (46΄ Κρανιάς).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.