Τελευταια Νεα

14 Οκτ 2017

Πέρασε με διπλό ο Αχελώος από την έδρα της Αναγέννησης

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγυρίζει ο Αχελώος Αγγελοκάστρου καθώς επικράτησε με σκορ 3-2 της Αναγέννησης στο Μεσολόγγι.
Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που θα πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 35΄με σουτ Ζαλοκώστα Α. μετά από σέντρα του Μπούτιβα Α. 0-1. Άμεση η αντίδραση των γηπεδούχων δυο λεπτά αργοτερα στο 37΄όταν ο Κατασαβός θα βρει ωραία τον Ρισβά και αυτός απέναντι από τον Τσιλίκα δεν θα δυσκολευτεί να κάνει με πλασέ το 1-1.

Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 45΄οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Σαγάνα Μ. να εκμεταλλεύεται το γύρισμα του Παναγιωτόπουλου με το κεφάλι προς τον Βασκαντήρα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ θα κάνει το 1-2.

Στο 48΄η Αναγέννηση σε σουτ του Μπαλαμπάνη η μπάλα θα σταματήσει στο κάθετο δοκάρι, για να έρθει στο 71΄ο Ναούμης μετά από τσίμπημα της μπάλας του Κατσαβού με ψύχραιμο πλασέ φέρνει εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια 2-2.

Στο 85΄οι φιλοξενούμενοι με τον Ζαλοκώστα Α. θα κερδίσουν πέναλτι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από του γηπεδούχους προς τον ρέφερι του αγώνα κ. Τσοπλάκο, με το Αλεξάκη που θα αναλάβει την εκτέλεση να διαμορφώνει του τελικό 2-3.

Έντονες ήταν και οι διαμαρτυρίες που επέφεραν και αρκετές κίτρινες κάρτες στον πάγκο των φιλοξενούμενων καθ όλοι την διάρκεια του παιχνιδιού προς τον δεύτερο βοηθό του παιχνιδιού κ. Βασιλόπουλο για τις υποδείξεις του.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

8΄τεραστια χαμένη ευκαιρία για του φιλοξενούμενους, μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ψηλοκρεμαστό σουτ του Ζαλοκώστας Ε. πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

17΄μπαλιά με αποδέκτη τον Ρισβά σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό, νέο σουτ του Κατσαβού μέσα από την περιοχή νέα κόντρα και κόρνερ.

22΄σέντρα Χόντου και προσπάθεια για κεφάλια από τον Μπούτιβα Α. με την μπάλα να περνάει άουτ.

26΄γρηγορη αντεπίθεση από δεξιά με τον Θώδη για το Αγγελόκαστρο και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, σουτ του επερχομένου Σαγάνα Μ. με τον Βασκαντήρα να πέφτει και να μαζεύει στην γωνιά του.

27΄νέο σουτ του Σαγάνα Μ. με την μπάλα να περνάει άουτ.

35΄ΓΚΟΟΛ, σέντρα Μπούτιβα Α. μέσα στην περιοχή, σουτ του Ζαλοκώστα Α. και 0-1.

37΄ΓΚΟΟΛ, βαθιά μπαλιά, τσίμπημα της μπάλας του Κατσαβού που θα βρει τον Ρίσβα απέναντι από τον Τσιλίκα θα πλασάρει και θα κάνει το 1-1.

40΄σέντρα σου Σούλα, κεφαλιά Ζώγα άουτ.

44΄ΓΚΟΟΛ, προσπάθεια για γύρισμα στον τερματοφύλακα με κεφαλιά από τον Παναγιωτόπουλο, ο Σαγάνας Μ. θα προλάβει τον Βασκαντήρα και με πλασέ θα κάνει το 1-2.

48΄δοκαρι για του γηπεδούχους σε σουτ του Μπαλαμπάνη μέσα από την περιοχή.

53΄εκτελεση φάουλ με κομπίνα για τους φιλοξενούμενους, σουτ του Ζαλοκώστας Ε. με τα ακροδάχτυλα θα διώξει σε κόρνερ ο Βασκαντήρας.

62΄σουτ  του Ζαλοκώστα Α. θα μαζέψει ο Βασκαντήρας.

71΄ΓΚΟΟΛ, γρήγορη αντεπίθεση με τον Σούλα από δεξιά να βγάζει την σέντρα, σε πρώτο χρόνο ο Κατσαβός δεν θα μπορέσει να έρθει σε επαφή με την μπάλα με την μπάλα να στρώνετε στον Ναούμη και με σουτ θα κάνει το 2-2.

73΄σεντρα του Χόντου κεφαλιά Ζαλοκώστας Α. άουτ.

85΄ΓΚΟΟΛ, σουτ σε πρώτο χρόνο από τον Ζαλοκώστας Α. με την μπάλα να περνάει άουτ και τον παίκτη του Αγγελοκάστρου να βρίσκεται στο έδαφος από μαρκάρισμα του Παπουτσόπουλο μέσα στην περιοχή με τον ρέφερι του παιχνιδιού να καταλογίζει το πέναλτι. Έντονες διαμαρτυρίες προς τον κ. Τσοπλάκο από τους γηπεδούχους. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο αρχηγός των φιλοξενούμενων Αλεξάκης και θα διαμόρφωση του τελικό 2-3.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσοπλάκος, Σούζας και Βασιλόπουλος.

Αναγέννηση Μεσολογγίου: (Μάκης Κουρνέτας) Βασκαντήρας, Φούντας, Ψαθάς, Παναγιωτόπουλος, Σούφρας (61΄Παπουτσόπουλος), Ζώγας (61΄Ναούμης), Ρισβάς, Μπαλαμπάνης (91΄Φλωρόπουλος), Κατσαβός, Κοντός, Σούλα.

Αχελώος Αγγελοκάστρου: (Βαλάντης Ζώης) Τσιλίκας, Χόντος (80΄Τσιλιπάνος), Παντής, Αλεξάκης, Σαγάνας Γ. (55΄Αριστόπουλος), Ανδρεάκης, Σαγάνας Μ., Ζαλοκώστας Α, Μπούτιβας Α. (65΄Καραλής), Ζαλοκώστας Ε. (91΄Αθανασάκης), Θώδης.

http://aitosports.gr




« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.