Τελευταια Νεα

4 Οκτ 2017

Λύθηκε η συνεργασία των Αργοναυτών με Σταμουλάκη

Τη λύση της συνεργασίας με το Μιχάλη Σταμουλάκη ανακοίνωσαν οι Αργοναύτες Αγρινίου. Η ομάδα στην ανακοίνωση κάνει λόγο για τον προπονητή που οδήγησε τους Αργοναύτες στη μεγαλύτερη επιτυχία και τονίζει πως ο Σταμουλάκης δε μπορούσε να συνεχίσει λόγω αγωνιστικών θεμάτων, καθώς θα παίξει με τη Γ.Ε. Αγρινίου στη Γ΄ Εθνική και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι Αργοναύτες Αγρινίου από σήμερα ζούνε την μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας τους καθώς ανήκουν στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ. Δυστυχώς επειδή η ζωή τα φέρνει έτσι είμαστε αναγκασμένοι να ανακοινώσουμε το τέλος της συνεργασίας μας, με τον άνθρωπο που οδήγησε την ομάδα στην επιτυχία αυτή τον Μιχάλη Σταμουλάκη, καθώς αγωνιστικοί λόγοι (Γ.Ε. Αγρινίου στην Γ Εθνική όπου ο coach ειναι αθλητής) αλλά και επαγγελματικοί δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στον σύλλογο μας. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάνω από όλα τον φίλο και μετά προπονητή Μιχάλη για το ήθος, την συμπεριφορά και την προσπάθεια που έκανε την περασμένη χρονιά και έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Κατάφερε να περάσει στους παίκτες το μότο: Χαμένος αγώνας είναι μόνο αυτός που δεν δόθηκε ποτέ και παρουσίασε ενα ανταγωνιστικό σύνολο σε όλες τις αναμετρήσεις.
Μα πάνω από όλα τον ευχαριστούμε γιατί απέδειξε ότι η ζωή θέλει θάρρος και … κότσια στις προκλήσεις καθώς δέχθηκε πέρυσι να αναλάβει μια ομάδα που πάλευε να σωθεί στην Β ΕΣΚΑΒΔΕ πιστεύοντας ότι μπορεί να φέρει το κάτι παραπάνω από μια απλή παραμονή, κλείνοντας στα αυτιά του σε όλους αυτούς που χλεύαζαν την επιλογή του να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα από τους Αργοναύτες. Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε. Αυτό το παραπάνω ήρθε και πάντα θα είμαστε ευγνώμονες για αυτό.
Μιχάλη δεν λέμε αντίο…. Αλλά εις το επανιδείν. Είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν και πάλι.

πηγή: basket247.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.