Τελευταια Νεα

15 Οκτ 2017

Δεν ξανάγινε....έχασε τσουβάλια γκολ ο Παναιτωλικός και ο Λεβαδειακός έφυγε με το διπλό

Δεν ξανάγινε! Ο Παναιτωλικός έχασε τσουβάλια γκολ και… σαν κόμπρα, ο Λεβαδειακός έφυγε με τεράστιο «διπλό» από το Αγρίνιο (0-1), σκαρφαλώνοντας αήττητος στη 2η θέση και συνεχίζοντας να πουλάει τρέλα! 

Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο άθλημα. 

Απόδειξη; 

Η απίστευτη ματσάρα του Αγρινίου, μεταξύ Παναιτωλικού και Λεβαδειακού! 

Οι Αγρινιώτες έχασαν, δίχως υπερβολή, καμιά δεκαριά, τεράστιες ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένων και δύο δοκαριών, αλλά οι Βοιωτοί, αφού… χτύπησαν σαν κόμπρα (47') με τον Νιασέ, είχαν -πέρα από άστρο- σε εξαιρετική μέρα τον Επασί, άντεξαν και πέτυχαν, τελικά, μια τρομερή νίκη (0-1), που τους φέρνει, αήττητους, στη 2η θέση της Σούπερ Λίγκας! 

Όπως και να έχει, είναι δεδομένο πως η τύχη ευνοεί, όχι μόνο τον τολμηρό, αλλά και τον… καλό, και ο Ζοσέ Ανιγκό έχει φτιάξει κάτι, πραγματικά, καλό στη Λιβαδειά, που βλέπει την ομάδα της πόλης να πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες (αν όχι την καλύτερη) πορεία της στην ιστορία του συλλόγου. 

Στους 13 βαθμούς, λοιπόν, οι «πράσινοι», φιγουράρουν, πλέον, σε ακόμη πιο ψηλά… πατώματα, στους οκτώ έμειναν τα «καναρίνια», που, πάντως, θα θυμούνται για καιρό την αστοχία τους, όπως και ο Μάκης Χάβος, ο οποίος φώναζε οργισμένος στο 85', έπειτα από τη… νιοστή ευκαιρία, «έλεος, έλεος» και κλοτσούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του! 

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το γκολ και τις καλύτερες στιγμές στο ματς. 

Το ματς



Φορτσάτος, από την «τριάρα» στον Πλατανιά και την ιστορική νίκη επί του Παναθηναϊκού, μπήκε στο ματς ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες έκλεισαν στο μισό γήπεδό του τον Λεβαδειακό (και οι 11 του Ανιγκό ήταν πίσω από τη σέντρα) και άρχισαν τον… βομβαρδισμό (που εντάθηκε, πάντως, στο δεύτερο ημίχρονο) από το 8'. Το γέμισμα του Μαρινάκη, λοιπόν, κατέληξε στον Ντίας, που έπιασε το σουτ από δεξιά, ο Μάζουρεκ έβαλε την κόντρα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα (12'), ο Μάρκος Πάουλο εκτέλεσε αριστοτεχνικά φάουλ από 40 μέτρα(!), αναγκάζοντας τον Επασί στην πρώτη, δύσκολη απόκρουσή του. Η άριστη αμυντική λειτουργία του Λεβαδειακού, ωστόσο, δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να πλησιάσουν την εστία του Γάλλου γκολκίπερ και να απειλήσουν πιο ουσιαστικά, μέχρι το 31', όταν, μετά το πρώτο λάθος στα μετόπισθεν των Βοιωτών, η μπάλα στρώθηκε στον Μαρινάκη, που σουτάρε, αλλά ο Επασί είπε «όχι» στο παρθενικό γκολ του 24χρονου στη Σούπερ Λίγκα, πέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο του… 

Στο 38', δε, η φιλόδοξη σέντρα-σουτ από τον Μάζουρεκ δεν αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα των «πράσινων» και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε (με 73% κατοχή μπάλας για τον Παναιτωλικό), για να ακολουθήσει το μυθικό δεύτερο… 
Παίρνουμε ανάσα και ξεκινάμε: Στο 47', καταρχήν, ο Λεβαδειακός ξέρανε το Αγρίνιο! Στην πρώτη τους τελική στο ματς, οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ, με τον Νιάσε να κάνει κεφαλιά-ψαράκι, μετά από εκτέλεση κόρνερ, και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα! Από εκεί και πέρα, αυτό που ακολούθησε, απλά, δεν υπάρχει! Από το 59', όπου ο Μαρινάκης άργησε πάρα πολύ να πλασάρει, ως και το 90', ο Παναιτωλικός έχασε τα άχαστα! Στο 60', ο σκόρερ Νιάσε έκανε μεγάλη επέμβαση, ίσα για να χαλάσει το πλασέ του Μόρα, ενώ, στο 61', η μπάλα στρώθηκε στον ολομόναχο Μπεχαράνο, στο ένα μέτρο από τον Επασί, αλλά ο Βολιβιανός σούταρε άουτ. Τρεις φάσεις, σε τρία λεπτά, δηλαδή!
Στο 69', το 6ο σουτ από τον Μάζουρεκ(!), ήταν και το καλύτερο, με τον Αργεντινό να πιάνει μια… φωτοβολίδα, αλλά την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στο 78', ο Μάζουρεκ εκτέλεσε γρήγορα φάουλ, δίνοντας για τον Λόπες, αυτός, ολομόναχος, πλάσαρε τον Επασί και έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία, με τον Μάκη Χάβο να… χάνει το μυαλό του στον πάγκο! 

Αλλά είχε και συνέχεια! Στο 83', ο «κεραυνός» του Γιουσούφ κατέληξε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι του Επασί, με τον 24χρονο πορτιέρο, μάλιστα, να βρίσκει την μπάλα και, δύο λεπτά αργότερα, ο Μαρκόφσκι, μόνος του με τον Γάλλο, πλάσαρε και αυτός άουτ, για να κλείσει ο… χορός στο 88', όταν ο επιθετικός από τα Σκόπια πήρε την κεφαλιά και ο Ζαραδούκας απομάκρυνε πάνω στη γραμμή!
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μόρας, Μιχάι, Μπεχεράνο, Μάζουρεκ, Ρόσα (46' Μαρκόφσκι), Μάρκος Πάουλο (57' Λόπες), Κλέσιο (65' Μοράρ), Ντίας 

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Ζαραδούκας, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος (90' Καλτσάς), Μπραντάο, Σίλβα (69' Γιακουμάκης), Γιουσούφ 

Διαιτητής: Γεώργιος Μπλάνας (Μεσσηνίας) 
http://www.sport-fm.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.