Τελευταια Νεα

8 Οκτ 2017

Εφυγε με το τρίποντο από το Αγγελόκαστρο ο Ομηρος

Με το τρίποντο έφυγε ο Όμηρος την κυριακή το απόγευμα απο το γήπεδο του Αγγελοκάστρου νικώντας τον Αχελώο με 0-2.Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου ήταν ανώτερη σε όλο το μάτς, έβαλε δύο γκόλ με τον Μπουρλάκη, είχε δύο δοκάρια με τους Μπουρλάκη και Τζουλιάνο Μούτσα, και είχε και τις ευκαιρίες να δώσε μεγαλύτερες διαστάσεις στην νίκη της.
Με το ξεκίνημα του αγώνα στο 7′ ο Μπουρλάκης με δυνατό σούτε τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσιλίκα, αλλά και η συνέχεια ήταν ένας επιθετικό μονόλογος των φιλοξενουμένων που είδαν ξανά την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του Τσιλίκα μετά απο σούτ του Μούτσα, και ευτύχησαν να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με γκόλ του Μπουρλάκη στο 42′.
Το Β΄ημίχρονο ξεκίνησε στο ίδιο μοτίβο με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μια ευκαιρία με τον Μπούνα στο 46′, για να έρθει στο 51′ ο Μπουρλάκης με σούτ να διπλασιάσει τα γκόλ της ομάδας του και τα δικά του. Απο εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε χωρίς να δημιουργηθούν σημαντικές φάσεις στις δύο εστίες.
Δαιτητές: Καραβασίλης, Κολοσιώνης, Κακατσίδης
Ροή του μάτς:
7′ Ο Παπανικολάου στρώνει στον Μπουρλάκη που πιάνει δυνατό σούτμε την μπάλα να καταλήγει στο οριχόντιο δοκάρι και άουτ
20′ Διαγώνιο σουτ απο αριστερά του Τζουλιάνο Μούτσα η μπάλα χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τσιλίκα και φεύγει άουτ
22′ Σέντρα σούτ του Μούτσα, ο Αλεξάκης διώχνει άτσαλα προς τη εστία και τελικά η μπάλα φεύγει κόρνερ
25′ Συρτό σούτ του Παπανικολάου η μπάλα περνάει δίπλα απο το κάθετο δοκάρι αόυτ
42΄ΓΚΟΛ: Ο Μπουρλάκης βγαίνει κερδισμένος σε μια κόντρα με τον Αλεξάκη, η μπάλα στρώνεται μπροστά του και απο τον ύψος του πέναλτι με συρτό σούτ την στέλνει στα δίχτυα
44′ Κάθετη του Μούτσα στον Μπούνα που σουτάρει απο πλάγια με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων
46′ Πλασέ του Μπούνα απο το ύψος του πέναλτι περνάει ελάχιστα άουτ
51′ ΓΚΟΛ: Συρτό σούτ απο τον ύψος της περιοχής απο τον Μπουρλάκη η μπάλα καταλήγει στην αριστερή πλευρά του Τσιλίκα που δεν μπορεί να αντιδράσει
57′ Σούτ του Μπουρλάκη η μπάλα φεύγει άουτ
68′ Ο Α. Μπούτιβας αποφεύγει τον Ματσιγκα αλλά φεύγει πλάγια και το σούτ που επιχειρεί περνάει παράλληλα με την εστία
90+ Ο Θώδης προσπαθεί να πιάσει κεφαλιά ψαράκι με τον Δουλιώτη εκτός φάσης, αλλά η μπάλα σκάει στο έδαφος και φεύγει πλάγια.
Συνθέσεις:
Αχελώος Αγγελοκάστρου (Βαλάντης Ζώης): Τσιλίκας, Χόντος, Πάντης, Αλεξάκης, Αριστόπουλος (59′ Γ. Σαγάνας), Τσιμπούκας(54΄Καραλής), Ρόμπολας (34′ Ανδρεάκης), Λ. Ζαλοκώστας (54′ Ε. Ζαλοκώστας), Μ. Σαγάνας, Μπούτιβας, Θώδης
Όμηρος Νεοχωρίου (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Ματσιγκας, Αλεξόπουλος(λ.τ. 80 Τσιφοπανόπουλος), Ζαχαράκης, Κορομηλάς, Παπανικολάου (87′ Γ. Φράγκος), Καλύβας, Μπούνας, Μπουρλάκης (67λ.τ. Σεραφίγκος), Τζ,Μούτσα ( 67′ Κοκώνης)

agrinio24.com





« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.